Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstopable Force mu yoksa Elemental Shamanmı?

shippy

Öne çıkan mesajlar

alterac valley ile revered 10k konumundayım exalted olmam 2 hafta sürer sürmez rank 4.9 um itemler mana gear crit rate 11.49(talentlardan +4 sansım var)öteki yandan ise arathi basinde kasıp exalted olup(3k friendlyim) staffı alıp elemental shaman kalmak var itemlerden %4 crit gelio scholodan helmi alırsam eger üstüne %2 crit rate daha alabilcem yaklasık olarak chain light crit rate %25 e yakın bişey oluodu sanırsam cok pis arada kaldım.bide unstopable force için full crit agi sta itemleri lazm olcak bide 350g(respec + unstopable+ring)sizce napiyim ?[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 31/20 Conan build kullanıyorum.Ya öldürüyosun ya ölüyosun.Bence bu build için Arathi'den Staffı alıp spell critic gitsen itemlara agility ench filan yaptırsan yeter.Böylece yakaşık %11-12 melee critic bir o kadar da normal spell critic yaparsın.Arathi gibi çok kişinin olduğu alanlarda da iyi iş yaparsın gibi geliyor.Ayrıca Arathi'nin Staff'nın da Arcanite Reaper'dan biraz fazla dps'si var.Hatta damage aralığıda yakın.
İyi melee yapılır bence :).Ama senin talent buildın nedir nasıl yaparsın bilmem ama 31/20 için iyi bir build gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

31-20 dediin 31 element mi senin ? ben accık defansif severim o yüsden ns yi talentlarıma kesinlikele alıorum.22ele-8ench(imp wolf im crit(1))-21resto bende baktım staffa 250 damage var yanılmıosam bide 50g sudan ucuz :D ab kasmayı düşünüom ama unstopablla wf vurursa warriora rahat 1.5k damage vuruo die duydum(1 hit deil yanlış anlamayın 3 hit toplam)güsel bi deger gibi gözüktü gözüme bide magelere instant cekenler varmıs 3 hit crit gecerse eger büyük ihtimalle ab kascam ki oda 1 ay sürcek en az :([signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

2h axe veya mace saplantısı yapmayın arkadaşlar.Oyunda dps'si güzel olupta iyi WF vurabileceğiniz stafflarda var.Ama ben melee ağırlıklı bir karakter yapcam diyorsanız 2h axe veya mace kullanın çünkü verdiği statler melee'ye uygun oluyor.Staff'lar ise casterlere göre stat veriyor yoksa aralarında çok fark yok.Tabiki end-game instance'dan düşen staffların dpsleri 2h axe ve macelere göre biraz az kalıyor ama o da dediği gibi 31 ele/21 ench buildında çok fazla birşey değiştirmiyor.Shippy'nin buildınada Staff yakışır gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ship bilirsin senle kapışmışlığımız çok (graul :) )
60 olana kadar full melee crit gitmiştim.sonra baya bi duel yapamadık.bence en iyi pvp buildi elemental fury + 2h ve ns olmadan normal resto talentleri.
bu buildle en gıral pvp yi yapıyordum epey yüksek hp ve mana ile (0 epic) .
böle kapışmanın ortasına atlayıp 1200 es crit çakmak cidden zevkli bir durum.ns den vazgeçip 2h alıyorsun ama ben mesela cd si gitmesin aman bekliyim diye ns kullanmazdım baktım hiç gerek yok almadım sonraları.çok manan olunca az derdin oluyo .full caster itemler giyip birazda crit veren(ogre hauberk dm kemer ve pantolonu vs) giyip yine 15 crit e sahip olabiliyorsun.
tuf kullanma bence onun yerine grand crusaders hammer yada ne bilim ona benzer bişey kullan stat veren hızlı ataklar yapabileceğin.çünkü birini kovalarken çok yavaş bir silahla vurmak aynı zamanda wf crit yapmakla nerdeyse aynı zamanı yiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...