holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bvravo takdir ettim çok incesin:Ddaha ne yazıyım post kasmak için[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 konu baya bi değişir oldu ama kısacası biraz konuya döncek bi laf edeyim , k2 hiç bi zaman doğru bi iş yapmicak bence , sizce beyler ? ke ye geçince ahaa ne güzel oldu demiştik ama aslında daha kötü olduda haberimiz yok[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ßende Diyorum Ya En iyi Yapacağı $ey SerwerLarı ßir Daha açıLmamak Üzere kapatması OLur ßu saatten Sonra yapacak ßir$ey yoq gißi duruyor..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kapa kapa kapamayan el morad kapa kapa kapamayan el morad[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 harbi he aslına kapansa en iyisi olur , kökten biter bu acı ve çile[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ewt ßazıLarı Kendini Çok Felaket kaptırmı$ oyuna Kendini OnLar açısından iyi oLur...[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öLe deme be Bazen güseL bişiLer yapıoLar.. :P[signature][hline]He is uNexpected...
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bazen nasıl bi bazen bu bilmediğim bi zaman dilimi senle kavga etmek istemiyorum gece gece bana savunma k2 yi :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Öne çıkan mesajlar