DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya temple lar neden ıptal edıldı tamam bırkac kendını bılmez adam ındırebıldıgı kadar ıtemı ındırdı ama clanca gırıpte seyını yırtıp bıtırmeye calısan adamlara yazık deılmı yanı bana neyse emınım sorun cozulurde acılır belkı bend enıon bow la gezerım hayal ıste :P[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 locked :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bune hız adam sanıyede yazmıs helal valla ama sorumun cevabını deıl[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gulenler falan fılanlar cevap beklıorum arkadaslar bılgısı olan yokmu help me help me :PP[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cagri resımde muhtesemmıs bu araya sıkıstırım hahahahah[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende merak ediyorum[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Enion bow sux... Sırf şekli var dmg berbat... ib>cb>eb[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aksini idda etmedim zaten:)ama temple ın zevki ayrı oluyor clanca girdiğni zman falan[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 +8 cb güzeL ßence..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: EvoLution_Priest, 24 Kasım 2005 03:38 tarihinde demiş ki: +8 cb güzeL ßence.. Verdiği bonus itibariyle evet... Lakin dmg olarak yine de ib kadar vurmuyor... Test edildi onaylandı....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ewt ßonus yönünde iyi ama en iyi dmg ib veriyor ( pardon )[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 [Bu mesaj EvoLution_Priest tarafından 24 Kasım 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya merak eetiğim bi konu okçuların atağı neden daha fazla oluyor assasinlere göre?[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 03:43 tarihinde demiş ki: ya merak eetiğim bi konu okçuların atağı neden daha fazla oluyor assasinlere göre? Bunu şöyle düşün: Mesela bir warrior 1 handed 2 silah kullandığında silahların aplerini topladığında two handed silahtan daha çok ap ediyor. Ama charın kendi apsine baktığımızda daha düşük görünüyor. Sinlerde çift el silah olduğu için ap biraz daha düşük oluyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim [Bu mesaj bilinc tarafından 24 Kasım 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adamda 5 li ok skıll var :D 1 tanesi ile 400 vursa 2 k yapar :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 03:46 tarihinde demiş ki: adamda 5 li ok skıll var :D 1 tanesi ile 400 vursa 2 k yapar :D 250-350 arası vuruyor zaten ( +8 cb iLe taßi )[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hazır yakalamışken sorayım rogue arkadaşlar varsa , durabilitysiz bitmiş bi shard sol eldeyken neden ap bozulmuyo normal gibi çalışıyo ?[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Informer, 24 Kasım 2005 03:47 tarihinde demiş ki: hazır yakalamışken sorayım rogue arkadaşlar varsa , durabilitysiz bitmiş bi shard sol eldeyken neden ap bozulmuyo normal gibi çalışıyo ? Bugdı ve bitti... Artık yok...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 işte o dediğin mümkün değil tanesi maksimumu 300 gördüm oda futulitydeydi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: bilinc, 24 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: Enion bow sux... Sırf şekli var dmg berbat... ib>cb>eb O Kadarda Değil Be..[signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar