tostos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ee o zaman illa da ares ten mi pm atmak lasım x deki gm nin id sini bilen yok mu?? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEFY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya blackwinds pm atıyorum oyuna başladıgım char çalındı ıstedıgın bilgiyi verim yardım edermısın dıyorum pm ye daha hiç cevap alamadım ve notıce geçıyor gereksız şeyler için lütfen rahatsız etmeyin diye gereklılere bakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuvancbek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 doğum tarihimi bilmiyorum...yardım plz!!! ıd lordcankus server ares oyundaki char adı WilliamTel lvl58 rogue assasin adam soyuldu,doğum tarihimi bilmediğimden,şifremi değiştiremiyorum.yardım ...plz!!! [Bu mesaj kuvancbek tarafından 20 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kuvancbek tarafından 20 Kasım 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kuvancbek tarafından 20 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dün aksam gereksiz pm atanlara 3 gün mute veriyodu bende luzumsuzluk olsun diye Mute PLs diye pm attım ve dc oldum, ve bir daha giremiyorum ve banlandım felan diyebişi de yazmadı ıd mi giriyorum charım geliyo ve tıklayınca disconnet oluyorum bu nasıl bişi bilen varmı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gecmıs olsun bana olan sanada olmus BaN:S[signature][hline]Name : Simokin LvL : 55+ Class : Rogue Durum :(Bannnnnnnned) Neden: Bilinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: DaRK_MaHMuT, 21 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Dün aksam gereksiz pm atanlara 3 gün mute veriyodu bende luzumsuzluk olsun diye Mute PLs diye pm attım ve dc oldum, ve bir daha giremiyorum ve banlandım felan diyebişi de yazmadı ıd mi giriyorum charım geliyo ve tıklayınca disconnet oluyorum bu nasıl bişi bilen varmı:S Yeni char açıp BaşLarsın bidaha Gm in sözünü dinlersin sende bidaha ^^ LöL[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ares'te blackwinds e acil ulaşmam lazım ama online değil , Genelde nezaman online oluyoru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu saatlerde genelde online sanırım..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 blackwinds premiumum yok char satın aldım şifre değişmem lazım bi yardımcı ol ya lütfen şifreyi değişeyim premium alıcam söz :)[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 böle bi bölüm oluşturduğunuz için saolun 2-3 aydır patide deildim bi baktım ke geldi i güzel sevdik bağrımıza bastık +8 staff aldık cz de 1500 buff bastırdık ama inventoryi açtığımda bi şey eksik geldi fire thorn yok kahrolası 150-200m şu anda beramusta dupeymiş tabiki daha bunun çaresi filan olmaz ama ben bu dupe yapan kişiyi karlı çıkarmak istemiyorum bunun için ne gibi yöntemlere başvurmalıyım sölerseniz sevinirim yani hakkımı aramak istiyorum oyundaki bi çok insan gibi ama blackwinds midir nedir onun dışında nerelere müracat ederim _?[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 HeHe sızınkıde bir seymı yahu ben dupe item lazım dedim adam ban useriz mute ayptı :) dugru yazmakta kabahat bu ezik GM lere dupe oldunu bilirsem en azından rahat edecek icim rolback oldugunda bilecem ama gelde anlat ezik Gm lere[signature][hline]************************** * Server : AresX * char : warrior blade master * level : 6x ************************** [Bu mesaj KONUR_ALP tarafından 23 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatalkill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beyler valla şukardar söylüyüm sonuçda aranızda yeni biriyim ne diyo bu mal deye bilirsiniz ama bu arkadaş bu gmlik işinden para kırıyo ve sen tut adamdan item istersen çık paraları der ve yazmışsıznız sorunu olan pm atsın die nasıl sorunun olur ban yersin item olamaz çar soyulur cart curt yani bu dedikleriniz için adam sizden para ister sonuçda ilgilenmesi fln hikaye bilmşyorum derdimi anlatabildimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar