localize Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 merhabalar simdi su sekilde bir sorunum war domainim uoturkiye.be buraya giris yaptiginizda www.uoturkiye.be/html/index.php ye baglaniyor ama arkadas uo yerine ou yazmis ve giremiyorsun bu sekilde sayfaya neyse simdi adam siteye kayit oluyor aktivasyon kodu mailina geliyor www.uoturkiye.be/modules vs. diye ama arasinda html olmasi gerekiyor diger turlu sayfa goruntulenemiyor bu html i kaldirmak icin phpnuke u kurdugum public_html in icindeki phpnuke dosyalarini www klasorune tasimak istedim www nun icindede phpnuke dosyalari vardi heralde yanlis yuklemisim deyip bunu sildim birde baktim publicin icindekilerde silinmis nevrim dondu neyse simdi bu /html olayini nasil kaldirabilirim ?veya aktivasyonda nasil bunu ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm bu tip bi sorunla ilk kez karşılaşıyorum, eğer doğru anladıysam çok ilginç bir durum :D hostu aldığın yer ile bi görüş derim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olayı çözdüm admin menüsünden seçenekler site adresine www.asdasd.com/html yazdım oldu :P oh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar