Marek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://rapidshare.de/files/8008509/Revolution_Multiclient.rar.html Buyrun arkadaşlar virüs taramasından geçirilmiştir revolver19 arkadaşımın yazdığı son client bana bi hediyesidir bende sizlerle paylaşıyorum... Rar Şifresi:revolver19 [Bu mesaj Marek tarafından 22 Kasım 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steaquan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :) paylaşımın için teşekkürler Ben başta açamadım ama revo clienti kapattıktan sonra ilk önce multi yi açtım sonra revo yu o zaman kullanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada olympus un yeni web sitesi nedir eski charlarım duruyomu bakim.. ko kapanmışken...[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar