batidogu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaslar Manner Point nedir ne işe yarar herkes bir şey söylüyor oyundaki en yüksek manner kaç bilenler lütfen yanıtlasın. tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şu an çalışmıyo manner , maalesef knight online hala tamamen ke olamadı[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ewet yaaaaa.. manner sistem kapalı diyolar.. nereden bakıyoruz kapalı olduguna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oyunun içine ettiler k.o dursa daha iyidi[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mannerın ne oldugunu bilmiosan bu oyuna hiç başlama forumları oku önce sonra kararını ver[signature][hline]Başlık: HardTimes!.. Name: Dolma Nation:El Morad Job : Dassak LvL : 63 cLan : Ex Server: ARES Serin Gel!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: oyunun içine ettiler k.o dursa daha iyidi aynen , güya geliştirme yapcaklar derken iyice rezil ettiler bir sürü bug ortaya çıktı[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batidogu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: bezgin, 24 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki: mannerın ne oldugunu bilmiosan bu oyuna hiç başlama forumları oku önce sonra kararını ver buraya öğrenmek amacıyla yazdım zaten bilen arkadaslardan yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: bezgin, 24 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki: mannerın ne oldugunu bilmiosan bu oyuna hiç başlama forumları oku önce sonra kararını ver sen bu oyuna manner içinmi başladın bezgin ?[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ex kasamıyon 62 olduktan sonra ayıptır ya yazık insanlara resmen preimum olmaya itiyolar insanları !!![signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 konuyla alakası nedir cozemedim =)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Milo, 24 Kasım 2005 01:18 tarihinde demiş ki: konuyla alakası nedir cozemedim =) KatıLıyorum sana ;)[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 biraz düşün anlarsın :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya adam bişey sormuş siz ne cevap veriyosunuz.arkadaşım manner aktif deil su anda.ama düşünülen droplarda ve item upgrade de sana daha fazla şans tanıması yönünde.bu arkadaşların aksine sen devam et sormaya mutlaka cevap veren bulunacaktır[signature][hline]Nick= FaST Server=Diez LvL=62 Clan=Guttamin Np=215.000(küsur) Sınıf=Elmorad yaratığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batidogu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: oreca, 24 Kasım 2005 01:26 tarihinde demiş ki: ya adam bişey sormuş siz ne cevap veriyosunuz.arkadaşım manner aktif deil su anda.ama düşünülen droplarda ve item upgrade de sana daha fazla şans tanıması yönünde.bu arkadaşların aksine sen devam et sormaya mutlaka cevap veren bulunacaktır Çok saol arkadasım bir şey soruyoruz adamlar neler diyor çok kaba insanlar forum amacı paylaşmak olmalı bence bunların niyeti sataşmak bilenler yol gösterici olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ex kasamıyon 62 olduktan sonra ayıptır ya yazık insanlara resmen preimum olmaya itiyolar insanları !!! Kasıyosun gayet... O tamamen inat meselesi... Premiumsuz kasılamıyor laflarına gülüyorum... Yahu ben lvl 62 iken çıktı premium denen şey...pfil lvl 66 ya premiumsuz geldi... kasılır kasılır... sorun istemekte...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Premiumsuz 64 oldum Günde ortalama %12 alıyorum ama şöyle bi gerçek var lvl 61 den sonra çok fazla öldüm eğer premium olsa idi çoktan 67-68 olmuştum.(şuan%25im hedef haftaya bugün 65)[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 walla cherkes ölmelerini ölmesen çoktan 67 68 olmuştum diyonda bence alakası yok , 64 65 falan geçtikten sonra boğulmaya başlıyosun artık , exp ağırlık yapmaya başlıyo , bak bana 1 ay olcak nerdeyse hala 67 olamadım , expi gördükçe adamın hevesi hırsı zevki kaçıyo , off offf damarıma bastın cherkesssss :'([signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 öyle deme info öyle deme canım ciğerim Cz ye gidersin 3-5 dallama birden dalar çat ölürsün ulan bari para yapıyım dersin DM kesmeye çalışırsın 2 dakkada 1 tane kesersin boss kesicen Talosa dalarsın çat yerdesin...Yani bunnarın ezikliği ile oynamaktansa günde 12 saat apos yaparım %12 alırım daha iyi... Eşyan yoksa ne yapıcan...[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 form kirligi............[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Cherkesim ben artık aposun sesine dahi katlanamıyorum o kadar kötü durumdayım[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar