AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Kısacası; Tüm serverlar acil bakıma alındığından dolayı düşürülmüş ve ne kadar süreceği belli değil ama internet sitesinden haberleri takip edebileceğimizi söylüyorlar. Hayırlısı beklicez..[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Zaten aLı$tık Serwerın kapatıLmasına ßekLeriz yine ne oLacak..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nerde yazıyo bu ???? :(:(:(:([signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :) ( b4zu the mage at Beramus lvl 62 ) küfür kullanmak yasak [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beklıyecek sabrım kalmadı artık [signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom küfür kullanmak yasak [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 www.knightonlineworld.com sitesinde yazan açıklama bu...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ares giden ıtemler le ilgilı yada rolback le lgili bi acklama varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 siz hani orc olacadınız neoldu reis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Büyük ihtimal bu yüzden bakıma alındı.. Yani kaybedilen itemler yüzünden çok büyük tepki alındı bence...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad [Bu mesaj AresMajere tarafından 23 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Rollback Rollback Rollback[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hay amk :(:(:(:( pfffffffffffffffff ben bu oyunun warya......[signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :) ( b4zu the mage at Beramus lvl 62 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bırakın ya 2 yi de yedik sormayın halimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Belkide db ler karıştı bugün. Serverın yarısı 1 hafta önceye rolback oldıu ondanda olabilir :P yada k2 hack yedi ahuua[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bakımdan sonrada böyle giderse oynayan kalmıcak bu oyunu görüceksınız[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 amk o ne Rollback'ti benim charımı 3 hafta öncesine attı sattığım mallar üzerimde duruyodu temiz itemlarım dupe oldu amk :)[signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :) ( b4zu the mage at Beramus lvl 62 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2 gun once cash alıp satıp ıtem aldım suan ne cash var ne ıtem ne scroll bununla ilgili bir de mail attım ya dedım aram ıer verın yada scrolları da seynetakan varm benım gibi yuzlerce adam var afedersınız ama sike sike koyucaklar o ıtemları geri yoksa kaldamazlar dahada tepkıler gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bende hiç bi item yerinden bile kımıldamamıştı... Şimdi bakımdan sonra acaip şeyler olursa ben bunun sorumlularına çok acaip şeyleri yaparım..!!! *!Hemen gaza gelir*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 LOL oldu o zaman! sdjksdjfjsdkjfklasd :D[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya abiler bu sabah benım abinin carı 1 ay oncesıne donmus adam fıstık qıbı kastı masterını oldu ıtemler +7 hepsı mirageler hersey +7 dı adamın herseyı 1ay oncesıne dondu bu nasıl bıseydır sattıqı mallar qerı qelmıs cok ilgincime qeldı bıde dun aldıların duruo ama obur malzemeler hep 1 ay oncesıne qıtmıs sattıklarıq qerı qelmıs :(((((( o ıtemlerı almak ıcın 90YTL lik cash puan almıstı ne oclak sımdı ya 1 gunlukde gold kaldı yarıdm ederlermı aceba :( ( COk uzun we konus dısı olabılır ama sormam qerekıodu sız anlarsınız ) :([signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: belli Olmuo kafasına Göre :P Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MPower Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alıştık artık bu durumlara ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar bir daha bu tip sorunlar yaşanmasın giden itemleride versinler adamı deli ediyor bunlarrrrrrrrr![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 falla benım chara ne oldugunu anlamadım. 2 gun once shell +1 aldım +7 yaptım onlar yoq 1 hafta once respawn scroll u bıtırdım o gerı gelmıs. masterı actırdım itemlerın hepsı kasamda.kastım npler duruo %aynı 1 hafta oncekı paralarım yoq. gecen dupe wipe dan gecen tum itemler kayboldu kı bu ıtemlerı 3 aydır kullanıom yane 1 hafta once alınmıs item deıl. duzeldı duzeldı duzelmezse oyunu bırakıom. bu kacıncı item kaybedısım.2ay pazar yapıom para kasıom item alıom hooop dupe wipe :D nolcak bu ke nın sonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Merak ettihim 1 sey var..Bukadar rezillikden sonra oyun acilir acilmaz Premium yada Cash alcak insanlar var mİ??alirim diyen arkadaslara bunlarin hepsi müstahak... Sıgır gibi yasama tepkiini koy Premium Cash alma...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: MPower, 23 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: alıştık artık bu durumlara ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar bir daha bu tip sorunlar yaşanmasın giden itemleride versinler adamı deli ediyor bunlarrrrrrrrr! Chikken :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben bu oyunu bırakır.... yeter bu kadar eziyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben böyle oyunun :D :D yaw bir k.e işkencemiz var onuda tam alamıyoz :@[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aresmajere clanda bosluk warmı ? benıde alın bende orc olmak ıstıoyrum :(([signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar