Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen açıklama.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused.

Kısacası; Tüm serverlar acil bakıma alındığından dolayı düşürülmüş ve ne kadar süreceği belli değil ama internet sitesinden haberleri takip edebileceğimizi söylüyorlar. Hayırlısı beklicez..[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: Clanless
Race: El morad
Mesaj tarihi:
nerde yazıyo bu ???? :(:(:(:([signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :)

( b4zu the mage at Beramus lvl 62 )

küfür kullanmak yasak

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beklıyecek sabrım kalmadı artık [signature][hline]6*
OSMANLI
blademaster
bu ne yaw beramusa gıremıom

küfür kullanmak yasak

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal bu yüzden bakıma alındı.. Yani kaybedilen itemler yüzünden çok büyük tepki alındı bence...[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: Clanless
Race: El morad

[Bu mesaj AresMajere tarafından 23 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hay amk :(:(:(:(

pfffffffffffffffff ben bu oyunun warya......[signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :)

Mesaj tarihi:
Belkide db ler karıştı bugün. Serverın yarısı 1 hafta önceye rolback oldıu ondanda olabilir :P
yada k2 hack yedi ahuua[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bakımdan sonrada böyle giderse oynayan kalmıcak bu oyunu görüceksınız[signature][hline]6*
OSMANLI
blademaster
bu ne yaw beramusa gıremıom
Mesaj tarihi:
amk o ne Rollback'ti benim charımı 3 hafta öncesine attı sattığım mallar üzerimde duruyodu temiz itemlarım dupe oldu amk :)[signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :)

Mesaj tarihi:
2 gun once cash alıp satıp ıtem aldım
suan ne cash var ne ıtem ne scroll bununla ilgili bir de mail attım ya dedım aram ıer verın yada scrolları da seynetakan varm benım gibi yuzlerce adam var afedersınız ama sike sike koyucaklar o ıtemları geri yoksa kaldamazlar dahada tepkıler gelır
Mesaj tarihi:
Bende hiç bi item yerinden bile kımıldamamıştı... Şimdi bakımdan sonra acaip şeyler olursa ben bunun sorumlularına çok acaip şeyleri yaparım..!!!

*!Hemen gaza gelir*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
LOL oldu o zaman!
sdjksdjfjsdkjfklasd :D[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( )
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
ya abiler bu sabah benım abinin carı 1 ay oncesıne donmus adam fıstık qıbı kastı masterını oldu ıtemler +7 hepsı mirageler hersey +7 dı adamın herseyı 1ay oncesıne dondu bu nasıl bıseydır sattıqı mallar qerı qelmıs cok ilgincime qeldı bıde dun aldıların duruo ama obur malzemeler hep 1 ay oncesıne qıtmıs sattıklarıq qerı qelmıs :(((((( o ıtemlerı almak ıcın 90YTL lik cash puan almıstı ne oclak sımdı ya 1 gunlukde gold kaldı yarıdm ederlermı aceba :( ( COk uzun we konus dısı olabılır ama sormam qerekıodu sız anlarsınız ) :([signature][hline]Server: ARES
Nick: JacquieS_
Clan: belli Olmuo kafasına Göre :P
Character : Pis buffer
Lvl: her geçen gün artıyor
np: 10k+
Mesaj tarihi:
alıştık artık bu durumlara ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar bir daha bu tip sorunlar yaşanmasın giden itemleride versinler adamı deli ediyor bunlarrrrrrrrr![signature][hline]
Mesaj tarihi:
falla benım chara ne oldugunu anlamadım. 2 gun once shell +1 aldım +7 yaptım onlar yoq 1 hafta once respawn scroll u bıtırdım o gerı gelmıs. masterı actırdım itemlerın hepsı kasamda.kastım npler duruo %aynı 1 hafta oncekı paralarım yoq. gecen dupe wipe dan gecen tum itemler kayboldu kı bu ıtemlerı 3 aydır kullanıom yane 1 hafta once alınmıs item deıl. duzeldı duzeldı duzelmezse oyunu bırakıom. bu kacıncı item kaybedısım.2ay pazar yapıom para kasıom item alıom hooop dupe wipe :D nolcak bu ke nın sonu :P
Mesaj tarihi:
Merak ettihim 1 sey var..Bukadar rezillikden sonra oyun acilir acilmaz Premium yada Cash alcak insanlar var mİ??alirim diyen arkadaslara bunlarin hepsi müstahak...

Sıgır gibi yasama tepkiini koy Premium Cash alma...!
Mesaj tarihi:
said:
MPower, 23 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
alıştık artık bu durumlara ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar bir daha bu tip sorunlar yaşanmasın giden itemleride versinler adamı deli ediyor bunlarrrrrrrrr!

Chikken :D[signature][hline]n00b
Mesaj tarihi:
ben böyle oyunun :D :D yaw bir k.e işkencemiz var onuda tam alamıyoz :@[signature][hline]Name : endless_nightmare
Clan : Kafama göre
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :-------
Server: Ares
Mesaj tarihi:
aresmajere clanda bosluk warmı ? benıde alın bende orc olmak ıstıoyrum :(([signature][hline]------------
Name : ::PoSuM::
Clan : ORg olak ısıtyorum
lvl : 63 yolda
server : Ares
nps :25kx
+8 raptor arıyorum :)
  • Yeni Oluştur...