Dent_Doctor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mümkün değil hiç seni unutmak nefes alabiliyorken daha imkansiz geceleri uyumak bilmem nasıl çıkarım sabaha ne kadar büyükmüş aşk acısı dayanabilirmi buna insan ruhumu saran ölüm sancisi bir türlü geçmeyen dehşetli an sen varsın gönlümde ve gözümde seni söyler hep duyduğum sesler yanan bir kor ateşsin özümde ateşi senin hayalin besler. kalbim çıkacak sanki yerinden ürkek kuş gibi çırpınır durur hasretin yakar beni derinden özlemin sırtımda büyük kambur. manasız oldu bütün bakışlar hükmedilemiyor artık dile acıyla yaptığım haykırışlar ya rab bitermi birgün bu çile. bitmesin bu çile ilelebet ömrümün sonuna kadar sürsün çilesiz hayat sanki esaret çile çekiyorsan eğer hürsün. benden hür yok o zaman dünyada ne ferhat ne kerem ne de mecnun hiç gücüm kalmasada feryada sen duy beni kalbim sana meftun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Acısı bile başka geliyor bu lanet şeyin. Ne yaşadığını biliyorsun ne de sevebiliyorsun. Güzel ifade etmişsin.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aŞk acısını Allah düşmanımın başına vermesin[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bazı insanlar vardır,hayatımıza girerler ve en yüksek mertebeye kadar çıkabilirler! Hayat onlarsız olmamaya başlar! Bizim için değerleri de çok yüksektir! belki onlar içinde bizim değerimiz yüksektir ama bi gün gelir onların bizim hayatımızdan bi şekilde çıkmaları gerekir! ve çıkarlar! ilk başlarda yerleri hiç dolmayacak gibi gelir,ama sonra hayat insana onlarsız yaşamayı da öğretir! farklı şeylerden başka kapılar açar! bazılarının unutma süreleri uzundur bazılarının ki ise kısacık olabilir! Söylediğim gibi hayatımızda bize bişeyi göstermek için ya da bişeyi öğretmek için onlar seçilmiştir belki,belki de biz onların hayatında bişeyleri değiştirmek,öğretmek,göstermek için onların hayatına gireriz! Söylemek istediğim insanlar görevlerini yerine getirir ve çekilir! Bu görevde uzun ya da kısa süre kalınabilir! ama sonucun değiştiği pek görülmemiştir! Biz bu görevleri ne kadar iyi şekilde yerine getirirsek o kadar mutlu oluruz! Sevdiklerimizi yarın kaybedecek gibi düşünüp onları sevdiğimizi göstermeli,hiç kaybetmeyecek gibi düşünüp de onlara bağlanmalıyız! ama değişmeyen sonuca her şekilde katlanıcaz başka yolu yok! Saygılarımla!!![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar