Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 git at kafalarına :-p götür ver. bilmiyom kardeşim ingilizce de. sorun çıkarcaanı sanmıyorum. belki türkçesi de vardır. yapar bişiler diye tahmin ediyorum... ondan sonra da ortadünyayı denersin. oraya da koymuşlar bikaç anime neyin. ingilizce altyazılısı olmaz zaten orda sanırım... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 08 August 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 teşşekürler orta dünya barlar sokağındaydı hatırladığım kadarıyla!ansalondaki herif hiç çekilmiyo kafasına falan fırlatamam ya![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kardeş zaten onlar. yusufla uğraşmak istemiyosan sana taktik veriim. erken git biraz. şöyle 10.30-11.00 sularında. kesin açmamış olur ansalon. ortadünyaya götürürsün cdyi. dersin ki böyle böyle. ben bunu türkiş altyazı diye aldım ingiliş çıktı değiştircektim ansalon kapalı yapın bi güzellik. bu sırada diplomacy check atmak gerekio tabii biraz :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 oke taktikler için sağol :)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bu gün ortadünyaya gittim animeler dvd formatındaydı!!!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 nası yani? vcd vermiyolar mı?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bi sürü vcd film war ama aninme 2 tane war!manyak dvd animeler war baya hoşuma gitti ama dvd playerım yokki :([hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ne kadar a satıyolar ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sormadım ki![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar