Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ya herkes bitirdi oyunu ben yeni aldım neyse oyunu yuklemeye koyuldum ve birden bana Reign Of Chaos u yukle dedi! Benim War3 RoC D: de idi onu C: ye attım fakat yine aynı şeyi soyluyor ! Sanırım Game.exe nin crackli olmasından kaynaklaniyor yanlışmıyım ? Game.exe nin cracksiz halini bulabilcegim bi yer var mı benim RoC cdim yokta![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 war3 ft yi nasil yardin?cd yarilirmi hic? yanli$ yere acmi$sin topici,off-topic oldugu icin yardinmi espirisini yapabilirim :p[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 LoL[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ahah Komiksin ama Yardım War3 Ft'i deseydim yapabilirdin o espriyi :P[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar