Sshadow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaslar bu gmleri nası buluonuz salaklıgımı mazur gorun ama beni bi aydınlatırsanız sevinirim su vatandasdala bide ben konusmak istiom merakediom bana neceza verecek o kadar kufurden sonra gercekten yardım eden arkadaslara simdiden tesekur. cok kızgınım bugun 16 m exsi oklayıp respawn yapmak zorunda kaldım lag yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 maradon pm blackwinds :D locked:D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blackvinds[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 [spo1=tık]http://forum.paticik.com/view.php?id=158064[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 maradon da "blackwinds" e pm atcaksın arkadaşım[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tık[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 boşa ugrasma derim genelde offline oluyor online olsa bile cvp vermiyor verse bile kacamak cvp veriyor [Bu mesaj uruklurtz tarafından 23 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar