Reocker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet bowl dan kaçarken göremedim sonradan sağ üstte farkettim. Onun gerçekten meteor olduğuna inanmamıştım şekli çok basit gelmişti ama insan kafaya yiyince anlıyo :D NOT* PS PAINT vs. resim editöründen bahsedenlere bizzat ksc dosyası yollanır :D [spo1=Meteor Fall][/spo][signature][hline]Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 Clan: şu an yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sen diezde şaşıryosan biz beramusta kalp krizi geçirmeliyiz Meteor 70 lvl skili sizin orda bizdekinden çok 70 lvl mage olmalı :) rigt ? :D[signature][hline]Nick : b4zu / Karus Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE ) lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil ) NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p ) Server : Beramus (Duperamus) Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 the_strom dur büyük ihtimal[signature][hline]Lvl:6x Name:The_Daywalker Jop:Kasar Hood Clan:0ttomaN Nation:Human Server:Xigenon NP:4x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Onca cz ye gitmişliğim var daha ilk kez yedim onun için ilginç geldi. :)[signature][hline]Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 Clan: şu an yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eger meteor yemişsen mutlaka strom vurmuştur cünkü orada başka human meteorcu yok :)[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: king, 23 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: the_strom dur büyük ihtimal ( Flood için özür dilerim. ) Aklıma ilk o geldi pm atmaya çalıştım Failed connect to prvt vs. vs. dedi. Yanlış hatırlamıyosam Benny gibi birşeydi :P[signature][hline]Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 Clan: şu an yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Reo dostum ben yeri gelio 2 tane meteor yiyorum bizimkiler iyice azıttı işi :):) o meteorun nalet bi huyu war uzun süre DMG wermeye devam edio...[signature][hline]Nick : b4zu / Karus Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE ) lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil ) NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p ) Server : Beramus (Duperamus) Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gece 3 sıralarında çekmiştim bu ss yi :D Öğlen zamanı da girip bakıcam en az 3 tane yemeden çıkmıcam diez daha eski server ezik görünmesin giden np olsun :D[signature][hline]Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 Clan: şu an yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 the srtomdan başkası atamaz[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kaç vurdu acep[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 the_strom calış np kas metor at :)[signature][hline]nick:omen_bad lwl :7x.xxx serwer:diez np : 6xk clan :YOK Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1,5 haftadır fln gece gıremıyorum oyuna 12 bucuktan sora baglantım kopuyor burda adsl hattında bakım oldugundan dolayı :) meteoru KamY'den yemıssındır genellikle gece oyunda olur kendileri :)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Abi bana söz ver rebeledeyi geç o beni soymuştu[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yapmaz öle şey o ii tanıom kendısını[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yaptı ip...... abii o nereli tam ingilizcee konuştuk ama[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 türk diilde nereli ?[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zurna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ALLAH TAN GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ıngılızcesı yokkı onun bi "hi" bilir bi "idiot" bide "go kill noob orcs" perulu kendısı[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar