ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: h1de, 23 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: shadow man msn ac cnm ne etcen msn i ???? burdan konus iste yaklasık 1 saat daha burdayım bu konuya acıklık gelsin
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 haklı:D[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ARES_ShadowMan, 23 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: istedigi her adresten yollar isterse [email protected] adresindende yollar bence fakedir yani takma o kadar buranin webmasteri o kadar lamermidir sence :) fake yollamıs demiyorum trojan yollanmıs diyorum ayrıca fake ve trojanı birbirinden ayıracak kadar bilgim var fake sadece url safası goruntusudur trojan iste bir cesit ufak virus yani dosya!!! bilginize buraya cok guldum ya :D bu arada paticik in webmaster i oyle bisi yapmayacak kadar olgun birisidir.Baska bi bakis acisi olarakda bu kadar kisinin burada bulusmasi.[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Öne çıkan mesajlar