HawkEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 izlemeyenler varsa evo2k turnuvasından muhtesem final http://rapidshare.de/files/1303167/streetfighter.wmv.html muhtesem bence m illetin kopması ayrı bi güzellik[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ohanness :horace: nerden maç almış adam[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Cidden insanı coşturan bir an yaşanmış :)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi cidden süper ya ben bile gaza geldim OFF Pis cakmış cunliye muahuah... OFF YAA nası gaza geldim sonundada orda olmalıydınız yazıoya OY OY Oy.. harbiden orda olmak lazım :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abi psikopat! adam bir kere damage almadı koskoca megadan direk ezberlemiş adam hepsini tech hit yaptı ÖEH yani ÖEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nereden bulduğunu sorabilirmiyim?[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kaynak: Shoryuken sitesi. Buradan trailer ını istediğiniz boyutta indirip izleyin acayip gaz veren bir tanıtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 VARYA KUDURDUM KUDURDUM adam nasil bi ezberlemişse direk guard alıp bırakıp tekrar alıyo fln eyvah eyvah [signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... [Bu mesaj Durlag tarafından 27 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 karşısındaki ryo sakazaki dimi onun ? eet eet başkası alamaz öle guard. ileri+b tuşu ii iş çıkartıo gerçekten o guard hp gitmeden[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ahanda hareketin ismi ryonun yaptığı :horace: Joudan Uke[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abi nası bi sevinç gösterisidir o, nasıl çevirdi anlamadım ben oyundan fasla anlamamda dalsim olcak bi bacak atçam ölcek o kadar hple cık cık cık bunlar apepe yaw[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 grizz bub ne ryo sakazakisi yaw ? abi o kof değilmi biz sf3 next generationdan bahsediyoz karsıtırdın sanırım[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Mike, 28 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: abi nası bi sevinç gösterisidir o, nasıl çevirdi anlamadım ben oyundan fasla anlamamda dalsim olcak bi bacak atçam ölcek o kadar hple cık cık cık bunlar apepe yaw hocam adam chun li nin süperi full blokluyo sen bacakla dokunmaktan bahsediyon :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben actim onceden konu disindaydi ama sanirim ;) srk daigo ownz hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: HawkEye, 29 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: grizz bub ne ryo sakazakisi yaw ? abi o kof değilmi biz sf3 next generationdan bahsediyoz karsıtırdın sanırım iide o next generation deil bence. snk versus capcom serisinden biri.[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 what the f...?!?! Get a life dude..get a life..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Throndor, 16 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: what the f...?!?! Get a life dude..get a life.. ??[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Grizzly, 16 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: HawkEye, 29 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: grizz bub ne ryo sakazakisi yaw ? abi o kof değilmi biz sf3 next generationdan bahsediyoz karsıtırdın sanırım iide o next generation deil bence. snk versus capcom serisinden biri. yok abi bariz sf3 bende sfvscpcm var alakası yok karakterlerin + oyunu oynanılan keyboar 6 tuslu snkvscps 4 tus bayaa bi inceledim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Oha tüylerim diken diken oldu. Çok pis gaza geldim.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar