taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 windows xp x64 kurdum bilgisayara daemon tools gibi bişeyler lazım. bu iki programdan başka yok mu? bunlar x64'ü desteklemiyor. bunlar lazımmış: Intel/AMD based PC with Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/Server 2003 operating system. (Windows XP 64 Bit Edition is presently not supported) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Alcohol %120 kuruluyor ama emule edemiyor, sanal sürücü sorunlu. Onun yerine Alcohol %52 kurabilirsin, o çalışıyor sorunsuz ama son versiyon oyunlarda emülasyonda çakılması olağandır. Bir de arada DLL hatası veriyor ama yeniden çalıştırırsan genelde sorunsuz. Daemon Tools 4 ile denemedim ama hala aynı emülasyonu kullandığına göre çalışmayacaktır.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aslinda sole bir hile kesfetik cogu programda yazilimda .dll dosyalarinda olsun main tabanda olsun 1-2 saatir silerek editleyerek 64 bit de calistirabilioruzz ornek matlab 64 uyumlu deildi editledik birseyler yaptik etik hatirlamiom tam olarak uzerinden bir sure gecti ama calistirdik ole.. en kotu iktimale turk usulunu dene vur =) kafasina kafasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 neden son versiyon oyunlarda emülasyon sorunu çıkar? daha önce alcohol kullanmadım ben. bir kere kurmuştum, ne yapacağımı anlayamadım eheh. son oyunlarda işe yaramayacaksa benim de pek işime yaramaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Koruma yöntemlerini aşacak algoritmalar sadece güncellemelerle geliyor malesef.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 52% de hata verdi zaten kurulumda :( (internal error 25001 diye bişey, başka da bişey yazmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hehe bende kuramadım ne daemon toolsu nede alcohol u benimkide x64 win[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 deamon tools, alcohol, virtua drive, bazı eski webcamler, yine bazı eski printerlar... x64 arkadaşlar benim ms desktop setimi bile algılamıyor siz ne diyorsunuz? edit: wireless set. [signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- [Bu mesaj Divertissement tarafından 22 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 harbi of ya ne dandik işletim sistemiymiş ya yalnız winrarda falan acayip hız farkı oluyor, rahat bir 4-5 kat hızlı diyebilirim normal sp2 ye göre 64bit çok hızlı ama işte destek yok :( yok mu hiç önerisi olan konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 FantomDVD ve filedisk diye 2 tane program buldum x64 için nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ama dosyaların isimleri FantomDVD_Beta_20050524.zip ve filedisk_modbin64_tray.zip belki birilerinin işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar