fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ABD'nin önde gelen 5 yayınevi, internetin en büyük arama motoru Google'a karşı, kitapların internette yayımlanmasını engellemek için dava açtı. Davacılar, Google'ın telif hakkı sahiplerinin izin almaksızın kitabın tamamını tarayamacağı; taradığı taktirde yayıncının telif hakkını ihlal edeceğini öne sürüyor.[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu mahkeme düşer. barındıran site sorumludur cunku. eger izin veriyorsanız tarayabilir. robots.txt nin yanı sıra bir çok ayar ile taranmayı ve bulunmayı engellemek mümkündür. bence o yayın evleri ne koparırsak mantıgı içindeler.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 da bişe koparamazlar 3 ün 1 ini belki[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hopss. sakin. google'ın bir suçu yok. google mı yayınlıyo kitapları sanki?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Googleyi zengin gördüler , sömürmeye çalışıyor bi grup aç[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adamlar resmen haksiz o zaman altavista ivir zivirada acsinlar niye sadece google ki ?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ah bi de Microsofta dava açsam da 1 milyar dolarını alsam Bill'in[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 standart amerkan mantığı. her iyi amerkan vatandaşı gibi dava açarak hayatını kazanan pislikler işte. abi çok kızdım bak şimdi.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 You can sue anyone for pretty much anything.. -Jack Daniels:D[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol ne alaka barındıran sitenin mesuliyetidir bu olay[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ABD'de biri dava açıyorsa ve davanın nedeni salakçaysa, muhtemelen davayı açan kazanır.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Barındıran site suçludur, ama bunların linkerini toplayıp dağıtılmasına yardımcı olan değildir öyle mi ? Ne diyorsunuz siz yahu ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 zopik kesinlikle oyle 1- barındıran ve önlemini almayan 2- alan kişi sucludur. banka soyanların bankaya taksi ile gittiklerini düşün taksici mi suclu? (google) banka güvenlik elemanı almamış (barındıran site) hırsızlarda açmış girmiş soymuslar (abuserler)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hayır taksici benzetmesine katılmıyorum. Taksici oraya gittiğini bilmez. Ama google isterse bunu engelleyebilir. Taksicinin aksine google bilinçli suç ortağı oluyor yani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şurayıda okuyun[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 google nasıl bazı istediği siteleri yayınlamıyorsa, onları da yayınlamayabilir. ama google'ın da amerikan istihbarat servisinin bi aleti olduğunu düşünürsek, google a ciddi bir zarar geleceğini düşünmüyorum. en kötü ihtimalle tamam yayınlatmayız derler.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence google bunu engelleyemez taradıgı her .doc gibi belgeyi incelemesi mumkun değil. bunun eser mi yoksa public bir yazı mı oldugunu bilemezler sonucta. adamlar yazmış sitenizde taranmasını istemediğiniz uzantıları ve klasorleri robots txt ye koymayın diye. adamın robots.txt si *.* ise taksici napsın ekmek parası götürecek tabiki adamı banka soyle boyle adamları getirme dememiş cunku.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben olsam karşıma google'ı almazdım adamlarda para var sinirlernirlerse........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: horacegoesskiing, 23 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: google nasıl bazı istediği siteleri yayınlamıyorsa, onları da yayınlamayabilir. ama google'ın da amerikan istihbarat servisinin bi aleti olduğunu düşünürsek, google a ciddi bir zarar geleceğini düşünmüyorum. en kötü ihtimalle tamam yayınlatmayız derler. [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar