WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kobe saolasın vallaha Alcatel fiyatlarını ogrenmek iyi olur benim icin.Aslında isi saglama almak icin parayı gözden cıkarırdım ama su an hayatımdaki bazı nedenlerden dolayı bu mantıksız gözüküyor bu yüzden reset in de bir zararı olmuyorsa Zxyel bir boy farkla önde ama bir yandan bazı nedenlerden dolayı alcatel almam gerk gibi gözüküyor :) Neyse daha çok zaman var.Araştırmaya devam. Saolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Cok abarttin olayi bence.. Bircok adsl modem kullanan insan taniyorum ki bunlarin icinde cok eski hayvan gibi buyuk modeller kullananlar var, inan ki bir fark yok aralarinda. En ucuzu hangisiyse onu al bence.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Haklı olabilirsin ama benim ağzım malesef biraz fazla yandı donanim olaylarında cok acayip sorunlar yaşadım ve onları halletcem diye çok uğraştım şimdi gerçi bu sayede donanim master olduk nerdeyse.Bu yüzden bu çaba,sonra harcıyacağım zamanı baştan harcayarak stresi,delirme riskini ortadan kaldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ben de modemi ilk aldigimda sorunlar yasamistim, xp ile uyumsuz zannetmistim hatta format atmistim, sonra sorunun bastan beri telekomdan oldugunu ogrenince kafayi siyirmistim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bu arada farkettiyseniz sanki 128 k ile dilde 100k ile baglanılıyormus gibi.Telekom bu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 İşe giderken Kobe'ye bir şey oldu galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar