RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Giovanni, 23 Kasım 2005 01:24 tarihinde demiş ki: birine benziyo diye ç½kmak lazım ½ = a lol :D[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: çıkamam. galiba şimdi bir yerlere varıyoruz.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Davion, 22 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Valla abi böyle balık etli hatunlara karşı aşırı zaafım var. Kızda biliyor onunla bu sebeblerden dolayı çıktığımı. Dün buluştuğumuzda aynen o tarz bişey vardı üstünde cafeye bi gittik üstündeki montu çıkarttı. Bi baktım gömlek altındada o tarz göğüs dekolteli bi atlet. Böyle bi gittim geldim yani görünce :D Bu yüzden alan razı veren razı muhabbetinde bir ilişki olacak zannedersem. :) Davion askerden yeni mi geldin olm sakin biraz :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ulsılmaz:deniz seki puhahha[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynı duruma benzer bşivar bendede kız biri shannyn sossamon deli benzioki benim çok hoşuma gidio kendisi nese ama kız hakkında hiç bi bilgim yok ama sırf bu benzerlik olayı yüzünden gidip tanısıcam sende ÇIK kısacası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: zarek, 22 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: toggie, 22 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: fistan yüzyılın playboyu öyle herkesle çıkmaz =) arkadaşım birbirimizi kandırmayalım, böyle bi fırsat gelse FISTAN da dahil, hiç bi erkeğin kolay kolay kaçıracağını sanmıyorum. +1[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar