Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün neler öğrendiniz?

Padi

Öne çıkan mesajlar

bi b.k ögrenmedim[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün yeniden "çok güzel olduğumu" öğrendim...
öfkenin kırıcı olabileceğini öğrendim.
sevginin tamir ettiğini öğrendim.
bi deeeeeeeee geç kalnca daha çok panikleyip hazırlanmama rapmen daha başarılı bir şekilde evden çıktığımı öğrendim...[signature][hline]"la fée aimée"
Sosyal ağlarda paylaş

Çok tembelleştiğimi,

Yılların bilgi birikimini cepten yiye yiye sıfırı tüketmeye başladığımı,

Nasıl ve ne şekilde çalışacağımı bilemediğimi,

Artık kadınlarla ilişki kurmaktan korkmaya başladığımı, bayanlardan öcüymüş gibi korktuğumu

öğrendim. (Evet hepsi bugün oldu. Aydınlandım bi anda. )
Sosyal ağlarda paylaş

öğretmenle kavga etmenin ve öğretmeni otturtmanın öğretmene hiçbir zararının olmadıını hatta bana zararı olduğunu öğrendim =) 2 günlük bi balığı ısıtıp üstüne limon sıkarak yeyince nekadar berbat olduğunu öğrendim,5 günlük bamyayı ısıtıp yemenin iğrenç olduğunu öğrendim[signature][hline]For Tomorrow...
Sosyal ağlarda paylaş

öğretmenle kavga etmenin ve öğretmeni otturtmanın öğretmene hiçbir zararının olmadıını hatta bana zararı olduğunu öğrendim =) 2 günlük bi balığı ısıtıp üstüne limon sıkarak yeyince nekadar berbat olduğunu öğrendim,5 günlük bamyayı ısıtıp yemenin iğrenç olduğunu öğrendim, ayrıca tarih sınavına nekadar çalışmış olursam oluyim (4saat çalıştım) hocanın hiç çalışmadıım konulardan sorabilme yeteneğini öğrendim =)[signature][hline]For Tomorrow...
Sosyal ağlarda paylaş

balgac 'ile' ve Edat 'ile' nin farkını ögrendim[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün en son olduğum sınavdan 10 aldığımı, sunum yapmadan önce iyi çalışmamış olan insanlarla iyi dalga geçildiğini, discmande "we die young"ı dinlerken yol ortasında yürümenin ölümcül olabileceğini, akbankın iş bankasından daha az kalabalık olduğunu ve banayakın şubelerinde beleş net olduğunu, sigara içen birinin ekonomi yapma çabasının anlamsız olduğunu..........[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün hakkaten para mı aşk mı diye sorulduğunda cevabın tereddütsüz para olduğunu öğrendim. Daha önce aşk olduğuna dair saatlerce tartışabilirdim .....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

bende... yolda yürürken benimle tanışan kızın adının tuğba olduunu öğrendim[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...