tigilcell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaslar bu formula yarısları için solar car projesi hazırlamam gerekiyor...Böyle bir araba hazırlayabilmek için ne gibi parcalara ihtiyacım olabibir...hiçbir bilgim yok...yardımcı olabilirmisiiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 güneş paneli aliminyum (şase için) tekerlek direksiyon biraz para(aslında baya bi para)koltuk vs gecen sene katılanlara danışmanı oneririm daha detaylı bilgi için ituden katılmışlardı odtü vardı bunlarla irtibata geçmen faydalı olur[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hiç bir bilgin yoksa nasıl yapacaksın arabayı? Yani o parçaları birleştirmesi var bi de. Ayrıca araba bu yani bi ton parçası var. Ha sadece hangi parçalar lazım onu istiyosan burda bulamazsın cevabını. Google diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ankarada isen odtü istanbulda isen YTU ve ITU diyorum ben de.. Bu okullar bu sene yarışmaya katıldılar.. Sadece ODTu bitirebildi ama bilgileri çoktur tabi bana göre ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Geçen sene Shell-eco marathon'a katılmış biri olarak diyorumki 10 milyarlar ile ölçülüyor güneş arabaları adam gibi yapılmışları hidrojene yoğunlaşın SEM2006 istiyorsanız...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: vesmor, 23 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Geçen sene Shell-eco marathon'a katılmış biri olarak diyorumki 10 milyarlar ile ölçülüyor güneş arabaları adam gibi yapılmışları hidrojene yoğunlaşın SEM2006 istiyorsanız... hangi okuldansın bizde katıldık hangi okul hangi ekip anaaa tanıdık cıktı pek sevindim yaw[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar