lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 internetüzeri bir virüs saldırısı için aşağıdaki uyarı gelmiştir [email protected] uzantılı hiç bir adresi kabul etmeyin.saldırılar toplu halde gerçekleşecektir.listenizdeki birisi eklerse sizede bulaşacaktır. Msn messenger dan dosya gönderen arkadaşınız bile olsa kabul etmeden önce dosya hakkında bilgi isteyin.Mail kutunuza tanımadıınız adreslerden gelen dosyaları açmayın. eger size "Miss Russia.pps"adında mail gelirse sakın açmayın.hemen silin.bu yeni bir virüstür. bu msjı lütfen ulaşabildiiniz bütün kişilere gönderin.
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 1- Neden karalama defterine açtın bu konuyu ? 2- Genelde saldırılar toplu oluyor, bir kişi veya topluluğa yönelik olmuyor.. 3- Biri bunu durdursun..[signature][hline]«³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yeri burası diil![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Forward mail hedeleri. Aklı olan insan her geleni listesine eklemez, her maildeki attach hedesini açmaz, her dosyayı kabul etmez. Bunun gibi 100 lerce uyarı yapılıyor. Zaten anti-virüs programları da sürekli güncelleniyor otomatik olarak bu gibi dosyaları engellemek için. Anti-virüs programı kullanmıyosanız bilemiycem tabi =/[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 listene eklemeyle bişey olmaz .. yeterki sana dosya gönderirse, indirme, indirirsen, açma, açarsan neyse bişey dicektim ya ...[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şöyle şeylere kanmayın artık ya[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [email protected] ları eklemyin.. hotsexy maili yoluomş[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 antivirüs kullanmazsanız zaten birinin gelip bişeyler atmasına gerek kalmıyo adslnin bağlanmasından 3 gün sonra koruma yükleyip bi sweep çakmıştım, 2000in üstünde spyware vardı sonra format yedi alet zaten:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kıl oluorum böle hikayelere.. man ou yapmayın aman şunu etmeyin sakın bilmemne...iiki söledin be.. yoksa ben her yollananı hemen çöt die açıodum[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 "herkez baksın buna felaket önemli bişey bu" diye topic ismi olmaz.. doğru düzgün açın şunları.. "güncel virüs tehtidi" felan diye aç..[signature][hline] Deus Ex Machina
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ayrıca bu mail 1 yıldır dolaşıyor nette :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Padi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1-biri seni ekledi diye sana virüs bulaşma gibi bi imkan yok ,yani böle bişi daha keşfedilmiş deil,dl etmeden virüsü nası sokcan,sonuçta virüste bi dosya 2-bu mail arkadaşımızın dediği gibi 1 yıldır dolaşıyo,ve hiçbir şekilde doğru olup olmadığı bilinmiyor 3-bu saçma şeye inandıysan seni ayrıca tebrik edip başarılarının devamını diliyorum =)[signature][hline]For Tomorrow...
robinson Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2 yıldır bu geyik dönüyor ama nedense beni ekleyen olmadı... çıkarın at gözlüklerini + aramaya inanmak[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @robinson +1[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Böyle şeyleri çok konuşuyorlar geçekten böyle şeyler varmı ? Yok msn paralı olacak Yok bunu yapmazsan böyle , yaparsan böyle olur Bir sürü hurafe[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şu topic isimlerine biraz daha özen göstermekte fayda var.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
robinson Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sphere, 23 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Böyle şeyleri çok konuşuyorlar geçekten böyle şeyler varmı ? Yok msn paralı olacak Yok bunu yapmazsan böyle , yaparsan böyle olur Bir sürü hurafe ulema'ya sormak lazım :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar