KosPer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beyler her moradona veya eslanta vs. geçişimde premiumdan 1 gün azalıyor.Sitede ve başka serverda aynı fakat beramusta habire azalıyor.Napıcam ben ya?[signature][hline]yok imza falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya o sadece oyunda bug vardır ondan oluyodur sitede normalse sorun yok düzelir hele bi serverlara ince ayar çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Eywallah sağol valla tırstım bende :)[signature][hline]yok imza falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :D np artık olmypia nın geliş sesini duyuyorum ya herkese sınırsız help :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Unutmadan.. ßişiyi Merak Ettim.. Her TP Oldugunda ßir Gun Artsa idi ßole ßi Konu Acarmiydin Acaba.. Yada Bildirirmiydin Gerekli Yerl,ere[ Tabi ulasabilirsen D: ][signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olympia die ares 5 gelirse şaşmaa :tebrikz: :-P[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar