Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bunda şaşırılacak bişi yok bence yani amerikadaki comic manyaklarını goz onunde bulundurursan yani turkiyede herkes wow oynuordiye wow en ustte sanmayın..
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 offfff of ben mi anlaşılmazım ya da neyim ben birşey sandığım yok ama emin olun "engin mmo" tecrübem ile :D cov un böyle bir puanla giriş yapmasının imkansız olduğunu söylerdim sizde bir gün önce, yani gerçekten bu puanla girmesi ,ki kendinden bir önceki rekortmenin oyuncu sayısına bile ulaşamışken, şaşırtıcı...[signature][hline]The one side moon is always dark.
noma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sölemek istedigini anlamamisim.ama o sekilde sölediysen haklisin. senin engin tecrübelerini görmezden geldigim icin affet beni :D :D[signature][hline] [Bu mesaj noma tarafından 04 Kasım 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Wow mantiginda avrupa'dan alinan CoV'lar EU oluyor sanirim?? Yani sendit.com'dan oyunu alacak olursak illa EU da mi oynamamiz lazim?? tesekurler
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 zaten oyunu fiziksel olarak almana gerek yok direk cd-key alabilip oyunu internetten indirebiliyorsun US ya da EU olarak[signature][hline]Trust me when I say that I am a proud member of the thievery corporation
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hm o sıktan haberim vardi ama cevaplamissin tesekurler.. peki son bir soru bu oyunun free trial key'ini bulma ihtimalim halen var mi? tesekurler
Öne çıkan mesajlar