Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bunda şaşırılacak bişi yok bence yani amerikadaki comic manyaklarını goz onunde bulundurursan yani turkiyede herkes wow oynuordiye wow en ustte sanmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 offfff of ben mi anlaşılmazım ya da neyim ben birşey sandığım yok ama emin olun "engin mmo" tecrübem ile :D cov un böyle bir puanla giriş yapmasının imkansız olduğunu söylerdim sizde bir gün önce, yani gerçekten bu puanla girmesi ,ki kendinden bir önceki rekortmenin oyuncu sayısına bile ulaşamışken, şaşırtıcı...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sölemek istedigini anlamamisim.ama o sekilde sölediysen haklisin. senin engin tecrübelerini görmezden geldigim icin affet beni :D :D[signature][hline] [Bu mesaj noma tarafından 04 Kasım 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Wow mantiginda avrupa'dan alinan CoV'lar EU oluyor sanirim?? Yani sendit.com'dan oyunu alacak olursak illa EU da mi oynamamiz lazim?? tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 zaten oyunu fiziksel olarak almana gerek yok direk cd-key alabilip oyunu internetten indirebiliyorsun US ya da EU olarak[signature][hline]Trust me when I say that I am a proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hm o sıktan haberim vardi ama cevaplamissin tesekurler.. peki son bir soru bu oyunun free trial key'ini bulma ihtimalim halen var mi? tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar