Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi Ben, Zebris, Kapıkulu ve Sostizm bu konuda ciddi bir girişim içindeyiz, ama bu aldığımız kararı gerçeğe dökmeden önce herkesle de paylaşalım dedik... Son yapılan açıklamaya göre tüm karakterlerimizi ekstra bir ücret ödemeden transfer etme hakkımız var. Bundan kazancımız ne olacak derseniz; aynı saatlerde online olan bir oyuncu kitlesi ile birlikte olucaz ve ortak birşeyler yapacak kişileri bulmakta zorlanmıycaz. Dezavantajları ise, influence ve supergrupları taşıyamıyoruz ve en önemlisi geri dönüş şansımız şimdilik yok. Karakterlerin bir kısmı US'de bir kısmı EU'da olsun demek gibi bir şansımız da yok... Bu konuda fikirlerinizi ve sorularınızı bekliyoruz (Eğer bu link yardımcı olmazsa)... [signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 29 Ekim 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ben şahsen bu riski göze alalım ve CoV başlamadan geçelim avrupaya derim Hatta buna pek çoğunuz katılmayacak ama büyük bi SG'ye komple transfer olalım diyorum avrupada. Üstelik transferi vakit erkenken yapalım bence.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bencede büyük sg lere geçmeliyiz çünkü büyük sg ler daha güçlü olacaktır[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu lafı hiç sevmiyorum ama... "ben demiştim". her türlü desteklerim , zaten daha önceden yapılması gereken bişeydi , şimdi birde ücret falan vermiyeceksek çok daha iyi olur[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Uygundur.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben de baslicam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @Firetiger uykulusun herhalde mesele sg ye geçmek değil Avrupa serverlarına geçmek. Ayrıca sen geçelim desen ne geçmeyelim desen ne :D İyi değerlendirmek lazım aradığımızı bulamama gibi bir riskte var ama ben her şekilde geçelim diye düşünüyorum. Not: Firetiger da aynısını düşünüyor :)[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bence geçmiyelim ya avrupa sevmiom :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Benim gönlüm de US'den yana =) En azından acele etmeyelim çünkü şimdilik geri dönüşü olmıycak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaşlar bazı teknik aksaklıklar yüzünden(Tonec ve kardeşinin accountlarını transfer edemiyoruz yeni açıldıkları için) bir süre daha US serverlarının etinden sütünden yararlanıcaz. Hem EU serverlarının durumunu araştırmak için bir süre daha beklememiz uygun şu an için... Buradan gelişmeleri takip edin:)...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 benim cov avrupa olarak geliyor ispanyadan , oyun elime geçtiğinde karakterleri transfer edip avrupa servenime başlıycam. en yakın sürede orda görüşmek dileğiyle..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beyler ben simdi COV indiriom da open beta mı var şu an indirince girebilecek miyim?[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yok open diil. mail ile bi kod geldiyse girebiliyorsun oyuna bir-2 işlem yaptıktan sonra[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Neden EU? CoV'u EU da oynasak CoH US de kalsa nasıl olur? Yada CoH'u US den EU ya geçirince elimize ne geçecek? Bu üçünü istiyorum.... :d Şaka bi yana ben biraz daha bekleyelim derim... Elbette CoV'a EU da başlayalım o ayrı. Bu arada oyun çıktı çıkalı CoV Beta serverlar kapalı... En kısa zamanda oyunda görüşmek üzere[signature][hline]Mevlana'ya sormuşlar "üstad aşk nedir?" "BEN OLDA BİL" demiş... CoH;YILDIRIM Zalim Cabbar Lvl 50's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sosti kaç yaşına geldin hala şu forumları kullanmayı öğrenemedin :P[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyyyy bi dolu yazı yazmıştım gitmiş mi hepsi :(((((( Edepsizlik etme sen de bakiim :D[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: sostizm, 31 Ekim 2005 16:10 tarihinde demiş ki: oyyyy bi dolu yazı yazmıştım gitmiş mi hepsi :(((((( Edepsizlik etme sen de bakiim :D aslında üstten quote yapılmaz ama nasıl yapıldığını göstermek için yaptım :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya beyler indirdim city of villainsi çok merak ediyorum şu an account da alamiyorum di mi.. :( napicam ya acaba birinizin beta accountu falan var mı?[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yarın başlar büyük ihtimal dijital satış.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Giovanni Sen Avrupa serverlarındamı oynuyordun, yoksa Amerika'mı? Ayrıca hangisinde oynuyorsan oyna CoV satışı başladı kutulu yada sadece serial code olmak üzere. Eğer CoH'un varsa ve sadece code alacaksan, account manage'dan "purchase code" diyip 50 dolara(oyun+bir aylık oyun bedeli) CoV'u satın alıyorsun. Daha sonra yine account manage'da "upgrade" seçeneği ile satın almış olduğun kodu CoH'un üzerine ekliyorsun. P.S: Biz hepimiz US serverlarındayız aklında bulunsun...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nasıl yani benim kutulu cov almama gerek yok mu? :S[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani kutu fiyatını da mı verecem ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaşlar bu arada yalnızca OHA demek istiyorum CoV listelere 9.3 gibi bir rekor puanla giriş yaptı...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 senin söledigin oyuncu oyları ile ayarlior bikac güne adam gibi bi puanlama cıkar tam bir sey sölenemez bence 9,3 gibi. gw bi anda 8,4 den 7,2 ye düsmüs wow da aynen yani diorum ki bu işler bos işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben ne demişim ki, 9.3 rekor bir giriş dedim, o listeye aynı koşullar gözetilerek şimdiye kadar en çok 8.4 ile Gw giriş yapmıştı ki onun satışı ve ilk oyuncu sayısı cov dan daha fazlaydı...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar