Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben yazıcak birşey bulamıyorum.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 allah belalarını versin diyorum başka birşey demiyorum bu oyunu bırakın lütfennnn lütfennnnn herkes protesto edip bıraksa keşke görseler ne kadar yanlış yaptıklarını[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ne yani şindi unbanned mı oldun ? tööbe tööbe neden banlıon neden açıon tek kelimeyle idiot[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dumurlara uğradım :-O Bu ne be çocuk oyuncağımı, yinede geçmiş olsun kardeş sevindim açıldığına...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben olsam yerinde o ssleri www.knightonlineworld.tk forum bölümüne yapıştırırım ve olanları anlatırım belki o zaman bişiyler olabilir[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adam banlıyor..dalga geçer gibi seni neden banladıgımı söylüyorum diyor..sora olayın ilginc yanı başka charla geliyorum bana diyorki i'll unban u cuz i'm nice.. yok ya yok..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 diablo haklı git foruma kat fotoğrafları poli[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben anlamadim ban sebebin ne 54 kaatlarini satmismisin almismisin yalanmi sölemis biri valla bisi anlamadim pls çevirsin birileri[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olay şu abi oyuna girdim spell of thornum ve spell of impactim yoktu bunların yerine spell of fire blast vardı dedimki biff e böyle böyle tmm kontrol edicem dedi..daha sonra pm attı seni neden banlamak istedigimi söylüyorum.spell of thornun ladymage diye birinde ve bana yalan söyledin.... yani bu kadar basit mi?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Poli yazma baska yere bence. SSleri de koyma bi yere. Gerek yok , ugrasma ... Acildiysa devam et , bozma moralini. Kendini de yipratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben sana dedim Sk sk gelecek die :D premiumun gucu ![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi yanlislik sonucu banlamistir yanlisini ögrenince acmistir premium hödö hödö olunca her sorunun hallolmuyo zamaninda kardesim hacklendigi zaman premium sahibi iken rollback olmamisti ama premiumsuz nice kisiler roll back olmustu... neyse benim sinawim war ben kacar :D hayirli olsun poli...[signature][hline]http://forum.paticik.com/view.php?id=159050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Olan Da bu zavallı Poli ye oluo bea xD üzülme poli Allah büyüktür :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 poli takma kafana arkandayız 8-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sıraya Gecelim.. ßende Arkasındayım :)[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 picallo_tr Poli yazma baska yere bence. SSleri de koyma bi yere. Gerek yok , ugrasma ... Acildiysa devam et , bozma moralini. Kendini de yipratma. olurmu öyle şey baba madem poli başına geldi hepimiz adına hakkını ara[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar