KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla bence konusma.. sonra bilerek yapmis muamelesi goruorsun sekil iki a ben..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: KILIC, 23 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: valla bence konusma.. sonra bilerek yapmis muamelesi goruorsun sekil iki a ben.. Aynı muameLeyi $imdide görecek zaten..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet beyler asrın komedisinde 2. perde :) 2 gün önce restat yapıp paper oldum demiştimya, bu günde malum rollback olunca komik bir durum meydana geldi "Complate giyip, Elexir kullanan bir paper mageim var" statlar paper statı ama giysiler pet mage. (Dmg çok artmadı 600-700 civarı nova ile) Ne yapacağımı şaşırdım valla. Zorla duper yaptılar, şimdide zorla edit karakter sahibi oldum. Bunca zaman hileye hurdaya diren K2 zorla yapsın :) Reskill restat yapsam para kalmadı. Complateleri çıkarsam paper seti sildiler. Tam gider ayak afedersiniz ama azına s... karakterin :([signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: BlackBox1, 23 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Evet beyler asrın komedisinde 2. perde :) 2 gün önce restat yapıp paper oldum demiştimya, bu günde malum rollback olunca komik bir durum meydana geldi "Complate giyip, Elexir kullanan bir paper mageim var" statlar paper statı ama giysiler pet mage. (Dmg çok artmadı 600-700 civarı nova ile) Ne yapacağımı şaşırdım valla. Zorla duper yaptılar, şimdide zorla edit karakter sahibi oldum. Bunca zaman hileye hurdaya diren K2 zorla yapsın :) Reskill restat yapsam para kalmadı. Complateleri çıkarsam paper seti sildiler. Tam gider ayak afedersiniz ama azına s... karakterin :( Ohaaa hem paper hemde complete giyiyo muhteşem bi char :D damage aynımı bence yaklaşık 1000 den fazla vurman lazım. çünkü benim staff 64 atack ve 1000 vuruyom çoğu zaman ama elixirde atack 100 den fazla dimi :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benimde fp seitm gitti (ark da takasa girmişti +6 ıronx alıp 2 tane +6 mirage dagger werdi şuan hem mirage hemde ıronx duruyo) bide bizde çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Official forumlara durumu anlatan bir post attım bakalım ne olacak.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EowynBludd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 peki buna ne demeli.. lvl 61 priest defender gitti (birebir mavi kutudan çıkardım ulenn) yerine judgement scroll geldi.. id leri mi benziyor ne :c))))) bi de en komik kısmı ne bilionuz mu... geçenlerde aposlardan düşen 20 kadar salamanderi uplamıştım.. hepsi +7 geçerken yandı... 14 tane +7 salamander im var şu an.. 13ü +8de yandı :D upgrade rate de düşürmüş adiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar