sorders Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya bu ne işe yarar şimdi yenirmi içilirmi yoksa peçete diye tuallettemi kullanırız kararsız kaldım simdi indirdim bunun son sürümünü ama tak diye biyerde kaldım " ö indirdikte indirmesine napacam simdi ben bunu " tool'su flmmı var kullanmak icin anlamadım bıraz bilgi lenmek istemek yani googlde heryerde ingilizce yazıor buda benı aşıyor :)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eğer kendi bilgisayarında açıp test ediceksen apache web server kurman gerkeiyor bunun yanında MYSQL ve PHP de kurman gerekiyor ancak öyle açabilirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar