Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 [signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mal mal sade mal. bu oyunu icad edenin ben ta.. bunları gm yapanın da ben ta..[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :( iyice cirki cikti oyunun ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yaa yok devenin!!! Adama bak derdimizi anlatıyoruz banlıyor?? Poli bu açtırılabilicek gibi bi ban sanki.... Pre de var istersen şimdiden mail atmaya başla...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Char yalan olmadan satayım ben en iyisi :D DaggerPhobia satılık..[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynen bilader hepsinin a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 en fazla 3 gunluk bır ban zaten ...bıraz abarmıs bu adamlar kendını allah mı sanıyo ...tövbe tövbe.............[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher new king in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blackwinds le bi konuş ssleride göster haklı olan sensin yardımcı olur sana blackwinds[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet arkadaşlar gerçekten ağlıyorum şuan.. ben bu oyunu oynamak için vizelerde ders çalışmadım.k.o oynadım ben ki aldıgım harclıgımla premium aldım ben ki bu oyunda birkez bile olsun dupe yapmadım ama işte adalet..hepinizle tanıstıgım için teşekkür ediyorum ama bundan sonra ben yokum.. hepiniz kendinize iyi bakın msn adresim [email protected] isteyen eklesin.. saygılar.. polifonik_osuruk /Can[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kardeş yapma noolur açılır bu ban merak etme üzülme Diablonun dediği gibi blackwinds ile konuş açtırır o banı sıkmamaya çalış tatlı canını :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya bırakın abi bu oyunu bu oyuna para vermeyin. BU OYUNA PARA VERMEYİN.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşlar olay çok saçma bana diyorki sen bana yalan söyledin charın farklı degil dün log out oldugun süreden beri aynı!!! AMA YALAN! YA BEN APTALMIYIMA Bİ INVENTORYMDE SPELL OF FIRE BLAST YOKTU !!! ŞUAN SPELL OF FIRE BLAST VAR SPELL OF THORN VE SPELL OF IMPACT YOK!!! AYRICA 1500HP 300 AC VE SPEED POTLARIM DÜN GECE HERBİRİNDEN 1 YADA 2 ŞER TANE KALMIŞTI.FAKAT OYUNA GİRDİGİMDE HERBİRİ YARIDAYDI YANİ 15 ER TANE VARDI..AMA AYIP..HELAL OLSUN..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o char geri gelir kısa zamanda. hemde Seve seve deil !![signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :([signature][hline]PiCaLLo_TR, 23 Kasım 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bana Clanini söyle,Sana Kim Oldugunu Söylim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi işte bu kadar basit ya adam anlatıyorum bana diyoki snn thornun hedöhödöde bana yalan söyledin ban.. neyse saglık olsun.hayatımda 1 kere dupe yapmadım..premium aldım knight cash aldım ve banlandım..işte k.o.. evet son dk haberi arkadaşlar..gelen pm e bakıyoruz başka charımla girmeme ragmen YOU R UN BANNED![signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya bu şakamı?gerçekmi?yoksa kendilerini birşeymi sanıyorlar?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sen bu SS leri tanidik bir GM warsa gönder onda o da KOL admine CC lesin.. Sonrada biff denilen hıyara pm at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kendileri insanları sömürmekten başka bi b*k bilmeyen g*tu b*klu bikaç çapulcudan başka bişey deil... *!Daha ağır konuşmadan susar *[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olamaz ya böyle birşey :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blacwinds neyi çözmüşl arkadaşım bunu çözcek sürekli gold üyeyim bugündfe bir shelim silindi geçen hafta 600 milyon kaybettim söledim vermiyo geri bukadar işte türk gm de bu anlayın bugün gözüm karardı iyice 1 haftada 15 gb kaybettim belki bırakıyorum yada balatacağım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: serkanuz, 23 Kasım 2005 11:55 tarihinde demiş ki: blacwinds neyi çözmüşl arkadaşım bunu çözcek sürekli gold üyeyim bugündfe bir shelim silindi geçen hafta 600 milyon kaybettim söledim vermiyo geri bukadar işte türk gm de bu anlayın bugün gözüm karardı iyice 1 haftada 15 gb kaybettim belki bırakıyorum yada balatacağım kendimi +99999999999999999999999999999[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet banımı açtılar..yok ya abimi bu oyun degil..yok bunlarda adalet yok![signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 CEvap mı vermek istiyosunuz sizinde sürekli para kasmaktan canınnıza gına mı geldi DÜPE YAPIN ..En azında silinince zorunuza gitmez..Everytime düpe...[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaslar Blackwinds in diger gm lerden farki yok yanlis anlamasin ama GM olan kendini ilah zannediyor... Belki cok yardim etti basklarina ama şüpheli... [Bu mesaj HolyDreams tarafından 23 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: AeneisF, 23 Kasım 2005 11:58 tarihinde demiş ki: CEvap mı vermek istiyosunuz sizinde sürekli para kasmaktan canınnıza gına mı geldi DÜPE YAPIN ..En azında silinince zorunuza gitmez..Everytime düpe... Varyaa bi an postuna +1 demek öyle bi geldi ki içimden anlatamam... Ama demiycem...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar