salih_47 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben bilgisayarıma format attım ve kınght internetten indirdim ve çalışmadı ve bEnde gidip internet cafeden cdyi aldım ve yükledim bana patch error verdi bende bütün patchleri indirdim ama data hataları geldi başıma yardım edermisiniz.......... ŞİMDİDİDEN TŞK EDERİM.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 patch1307sonrasiydi galiba o setupi indirmen gerek/.download.com da olani desem daha dogru olacak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 www.knightonlineworld.com a gir download linkinden patch 1299 u indir[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 en sağlamı download.com da ki Bende de aynı şey olmuştu. Uninstall edip yeniden kurdum. Düzeldi[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dowlont.com indirr[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih_47 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dediğiniz herşeyi yaptım yine olmadı 1 hafta kinght oynayamıyom. Lütfen yardım edin arkadaşlar............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 öyle cd den knight yüklersen başın çok yanar sen int. ten setupını indir bak burda anlattım....http://forum.paticik.com/view.php?id=159325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih_47 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tşk ederim arkadaşım şimdi indiriyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 np...kolay gelsin...ii oyunlar dicem ama k2 yla pek mümkün değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar