Lexius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bir dilek tut benim için kayan her yıldızın altında beni sevmeyi dile göklerden benim seni sevdiğim kadar anlamsız bir hayat bu dengesizlik hakim ruhuma karanlık yaşamımda bir mum söndür sende benim için kopuyor her parçam sensizlikte özlemek mi kötü hiç kazanamamak mı acıları tazeliyor günler körüklüyor içimdeki yangını kalbimin ormanları kül oldu artık sevginin ılık suları bile yetmiyor yanıyor öfkem içimde yavaş yavaş kendimle savaşım yeni başlıyor aşk mı bu yaşadığım sana karşı bilmiyorum sadece anlamak istiyorum gerçekten sen var mısın kalbimin bi parçası mısın hala seviyorsan beni sadece beni geçir kalbinden bir kaç söz yeter bana istersen seni unutmama[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bnce sende çok büyük yetenek var.geliştirmeye devam et hiç durma.şiirde harika olmus.:)[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 up plz :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 harika olmush canım benim :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok güzel tebrik edrim[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aha güzel olmuş![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 brawo[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış yazıkmış yalanmış we 3seneden ibaretmiş... Ben giderim ADIM kalır KAÇIRAN arkamdan bakakalır ! Ben seni fazla abartmışım AMMA ! Doğru yerden bakamamışım... Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim DUYMUYO MUSUNNN Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun! o deli gibi SEVEN bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bunu senmi yazdın?? *!vışşşşşş edalarıyla oha derken bunun çok güzel olduunu anlatmak için "süper olmuş" der*[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 guzel =)9[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar