BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 slm beyler ben ilk defa yazıorum.Benim charım soyuldu ve ben şifreyi deiştirmek isitiom ama dogum tarihini bilmiom siteden denedim "secret key" istio onuda bilmiom :( oyunuda bırakmak istemiom Bana yardım eder misiniz lütfen :( Blackwinds bana yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şifre zaten değişmiyo şu an için zaten deişsede senn için farketmez... 2 seçeneğin var 1. yeni Char açmak 2. deLete KE..[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu dogum tarıhını bılmıyorsan ınan muhım bısı onlar dogum tarıhını soylemıyorlar eger sıteye mail atarsan sanslıysan gelır cevabı 6 aya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 [url]Ya SaDO SEn Busifreyi DEgistiremiceN Sanırım . . . Bırak Şu charı ARTk . . :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu hafta sonuna kadar şifre değiştirme açılacak :horace:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 SaDo MuTLu HaBEr MeTAL'DEN :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 *!NoProblem* :horace:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar