Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 FlashGet burdan direk download edebilirsiniz. once burdaki programi yani FlashGet 'i download ediyoruz ve bilgisayarimiza kuruyoruz.. Sonra Knight Online download edmeye calisdiqimizda bize FlashGet'i aciyor eger acmazsa sizde acabilirsiniz ve download linkini mauseniz ile tutup flash Get'in icine atabilirsiniz daha sonra flashget'in icinde o dosyayi goreceksiniz ve download baslamis olacak eger baglanti vs vs.. kesilme olursa tekrar Flashget'in icine girip baslatabilirsiniz.. FlashGet ile download edilen hersey C:download in icindedir.. kolay gelsin umarim acikca anlatabilmisimdir.. yapamadiqiniz bisey olursa yazin gene yardim edmeye calisacam..[signature][hline]I miss You [Bu mesaj Cagr1 tarafından 22 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cagr1 tarafından 22 Kasım 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 saolasın bi deneyelim :-P[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende flasget war nerden indircem oyunu bana somut örnek werin nerden indirirsem olurrrrrrrr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Dark_Mare, 22 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: bende flasget war nerden indircem oyunu bana somut örnek werin nerden indirirsem olurrrrrrrr? flash get warsa ac programi ve sonra ko yu download edeceqin yere gir ve sonra download linkini mause ile tut programin icine birak ve download'a basla.. [signature][hline]I miss You [Bu mesaj Cagr1 tarafından 22 Kasım 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 www.knightonlineworld.com tıkla yukarda download var orayı tıkla sonra aşağı in 1299 partch ini indir. knighti yükle oyna :-P[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunu tıklayınca ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya bende şu an oyun war yüklü girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ANLAMADIM 1 dehe anlatsana lütfen plss şimdi oyunu silip baştan mı yükleyem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben oyunu silip baştan mı yükleyem cwp werin loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne hatasi verio sende onuda soyle bize biz download yapman icin link soyluyoruz ve download yarida kesildiqi zmn tekrar download a devam edebilsin diye program gosderiyoruz ve sen bende oyun yuklu diyorsun sorun nedir sende oyuna girmiyor ??[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben oyunu sliom senin dedin gibi yüklicem kardeş inş. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 flash get dedınız yarım saat once yukledım sızın verdıgınız adresten xp coktu..yuklemede hata verdı flash get...aksam aksam formatla ugrastırdınız benı:) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 baştan yükliyelim bakalım bu sefer belki olur metal senin oldumu????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben ko yu setup u war onu setup dan yükledim sonra napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 cağr1 flashget i indirdim knight 1299 patch ini indiriyorum %5 oldu koptu tekrar indirmeye çalıstım %1 den başladı yine :S[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ke y inası yüklicem? sölermisin kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MetalStyl3, 22 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: www.knightonlineworld.com tıkla yukarda download var orayı tıkla sonra aşağı in 1299 partch ini indir. knighti yükle oyna :-P al burdan yükleyecen ke yi[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: NIKO67, 22 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: flash get dedınız yarım saat once yukledım sızın verdıgınız adresten xp coktu..yuklemede hata verdı flash get...aksam aksam formatla ugrastırdınız benı:) :) :) bende yukledim hic bir problem yasamadim su anda pc de yuklu ztn .. senin pc 1 flashget'i kaldiramicak kdr dayanikli degilse napim :)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla bunu yuklemekle ugrasamıcam..hard dısk ı sokup arkadasın bılgısayardan yuklıyeyım en ıyısı ke yi:)...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MetalStyl3, 22 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: cağr1 flashget i indirdim knight 1299 patch ini indiriyorum %5 oldu koptu tekrar indirmeye çalıstım %1 den başladı yine :S yoksa patch i flashget klasörünemi indircez ?[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MetalStyl3, 22 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: cağr1 flashget i indirdim knight 1299 patch ini indiriyorum %5 oldu koptu tekrar indirmeye çalıstım %1 den başladı yine :S guzel kardesim benim download'i nerden baslattin pardon ? flashgetten baslatsan oyle olmaz..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eet knka söle ko yu yükledim tmm ke yi nası yükliycem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Cagr1, 22 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: NIKO67, 22 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: flash get dedınız yarım saat once yukledım sızın verdıgınız adresten xp coktu..yuklemede hata verdı flash get...aksam aksam formatla ugrastırdınız benı:) :) :) bende yukledim hic bir problem yasamadim su anda pc de yuklu ztn .. senin pc 1 flashget'i kaldiramicak kdr dayanikli degilse napim :) benım bılgısayar zaten format ıstıyodu buda bahane oldu...muahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben ko yu setup dan yükledim pc de setup ı war öle olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Dark_Mare setup u warsa kur isde ve setup'u kurmayi bilmiyorsan neden hala yasiyorsun git intahar ed bence..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar