JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu kadar olamaz ya az önce dc hatasından kurtuldum ve charıma girdim ilk ekranda gördüm zaten char çırılçıplak neyse oyuna girdim inventorye baktım resmen 1 hafta öncesine rollback olmuş :S kaybolan itemler Shell helmet ,pad,pauldron 1 hafta içinde almıştım .. onun yerine eski chitinler gelmiş ayrıca inventory olan 4k knight cash ile yeni aldıgım bütün scrollar yerine 24lük buff 4'lük ac scroll duruyor gitti 40$dolarcık birşey dikkatimi çekti dc olmadan önce inventoryde duran mirage +7'yi bankaya koymuştum şuan hem bankada hemde inventoryde var ayrıca shell ile takas ettigim +7 shardımda duruyor :S bankaya kattıgım itemler dupelenmiş hepsi aynıları inventoryde var .. Bu işe aklım ermedi ama tek lafım var allah belalarını versin diyorum başka birşey demiyorum resmen charımı berbat hale getirmişler Good Job Gm's GG K2[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Şerefsizler kelimesini kullanıorum. Ban sebebiyse eyw.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rool back yaptırırsın suç.. yaptırmassın suç .. adamLar oyunu tamamen ßerßat haLe getirdiLer.. HeLaL oLsun yani adamLara.. ßenimde 1305 patch çıkmadan önce +2870 cash vardı ama 1305 çıktı -2870 cash oLdu uzun süredir söyLüyorum ßakacağız diyorLar ama ßir sonuç çıkmadı haLa..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eee şimdi benim oyunda nerden baksan baya zararım var ayrıca 40 dolara yemeyip içmeyip knight cash aldım oda rollback oldu gelde şimdi dupe yapma ? dupeden anlasam acısını fena çıkarcam ama bilmiyorumki. Hep mağdur durumda biz kalıyoruz hepppppp işte severek oynadıgınız oyunun halini görün[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 OMFG :-O daha charıma bakmadım ama bi bakıyım buraya official forumlara rankinge ve supporta öyle şeyler yazıcam ki okuyanlar olduğu koltukta kalakalcaklar... Hala neler var neler yok charımda bilmiyorum ama çok merak ediyorum... Bu arada geçmiş olsun kardeş :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kankı ler burdan cıkaracagımız sonuc ne?? oyunu bırakmadan once ustunuzdekılerde dahıl imvemtorıydekı herseyı bankaya koyun.. belkı geldıgınızde dpe olur :D ustunuzde bırakmayın..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eğer bir hafta içinde birşeyler alıp sattıysan malesef diyorum benim gibi mağdur olacaksın :(( ama inşallah sana bişi olmamıştır kardeş bu arada keşke bütün itemlerimi bankaya koysaymışım hepsi dupelencekti :S sadece inventoryi rollbacklemişler[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Necro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 GraveYard agam ban mı yedin ya? :([signature][hline]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi oyun iyice sapıttı keske herkez kendınden biraz odun versene ortak bır karar ile 1 aylıgına oyunu bıraksak.. O zaman akılları basına gelır diyorum ben...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 güya dupe wipe olmicakmış ya artık öyle dedi ya ko admini official forumda , adam olmaz bu oyun boşuna oynuyoruz hepimiz[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Informer, 23 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: güya dupe wipe olmicakmış ya artık öyle dedi ya ko admini official forumda , adam olmaz bu oyun boşuna oynuyoruz hepimiz 100% Katılıyorum bab[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Informer, 23 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: güya dupe wipe olmicakmış ya artık öyle dedi ya ko admini official forumda , adam olmaz bu oyun boşuna oynuyoruz hepimiz abi dupe wipe olsa bu kadar üzülmem ya ağlıcam şimdi ben bu kadar emek verdim shell aldım paramla KC aldım bütün emeklerim gitti.. dupe wipe olsa daha iyidi .ağlıcam şimdi ya :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
hippo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu sıradan bi dupe wipe deil ben beramustayım başka serverlarda durum nasıl.. bendeki itemler silinmemiş charım geriye gitmiş item olarak.. bankamda duran itemler ustumdeysdi..[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Informer, 23 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: güya dupe wipe olmicakmış ya artık öyle dedi ya ko admini official forumda , adam olmaz bu oyun boşuna oynuyoruz hepimiz +1[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 WoW a gecelım :)[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
hippo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Dionysos07, 23 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: WoW a gecelım :) arkadaşım burası ko bölümü sen wow bölümüne tıpış tıpış .. allah allah milletin tercihlerini sorgulamaya ne kadar meraklısınız..[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gecmis olsun kardes.. bu yasananlar ilk diil.. sonda olmayacak.. ben artik ciddi ciddi napacagimi dusunuyorum.. biktim bunlarla ugrasmaktan.. [signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. [Bu mesaj KILIC tarafından 23 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ßeyLer ßöLüm KE.. WOW iLe ßir ßağLantısı yoq!![signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: JoNyBLaCk, 23 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki: abi dupe wipe olsa bu kadar üzülmem ya ağlıcam şimdi ben bu kadar emek verdim shell aldım paramla KC aldım bütün emeklerim gitti.. dupe wipe olsa daha iyidi .ağlıcam şimdi ya :( Ha charın inventory si roll back olmuş , ha dupe wipe olmuş ne fark eder ? ikisindede kaybediyosun vede hiç bir zaman giden geri gelmiyo,yenisini satın almadığın sürece[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: hippo, 23 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: Dionysos07, 23 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: WoW a gecelım :) arkadaşım burası ko bölümü sen wow bölümüne tıpış tıpış .. allah allah milletin tercihlerini sorgulamaya ne kadar meraklısınız.. Bu kadar olumsuzluk yasar iken eger sen tercıhlerını sorgulamıyor isen ve koyun psikolojisi ile gidiyorsan sana karısamam.. Senın tercihlerini sorgulayamam.. Ama tercihlerini sorgulamaman saglıklı bır davranıs deil bunu soyleyebilirim..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
hippo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benim gördüğüm zarar yok denecek kadar az ama yinede can sıkıyor. zatan charım full çiplak olsa 1 haftamı alır itemlerimi tompamam sen düşün.. istersen bi daha duşün bu ss dün çekildi.. [spo1=ss][/spo] ayrıca tercihlerim beni ilgilendirir... wow dan zevk almadım ko dan aldığım kadar çünkü oyunda görmediğim yapmadığım hiç bişi kalmadı.. ve de çok hoşuma gidiyo oynamakta hoşuma gitmese zaten oynamam... wow için buraya http://forum.paticik.com/area.php?id=18[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP[Bu mesaj hippo tarafından 23 Kasım 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Anlatmaya calıstıgını anlamıyorum. charını gostermenın yade master olanın bu konu ile ilgisinide kavrayamadım..? Yada sen kavratamadın.. Bu olumsuzluklar karsısında msterların diğerlerine nazaran daha az zarar gordugunu ve bu konu hakkında birseyler yapması gereken kişilerde master lar oladıgınımı soylemek istiyorsun.... YANILIYORSUN....[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ne zaman birşeyler yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar :hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Istersem senın 1 haftada topldıgın ıtemlerın 10 katını 1 gunde toplayabilrim.. ama bunu neden haftada bır yapma ihtiyacı duyayım.. onemli olan oyuna guven .. 1 hafta boyunca kendı emegımle topldıklarımı kaybetme korkusu yada endisesi tasımamam gerekıyor diye dusunuyorum.. eger 1 hafta içinde geri alırım sen dusun diyorsan .. bu oyundakı bu guvensızlık ve bu takım seyler surerse hiçbir charımız bir ilerleme kaydedemez..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
hippo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sana demek istediğim oyunda herşeyi gördüm gecirdim.. ve ben oyunu oynamaktan hoşlanıyorum arada sorunlar çıksada.. zaten herşeyin mukemmel olması imkansız.[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP
Öne çıkan mesajlar