Draven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Evet arkadaslar, Bilmedigim seylerden dolayi memory asiri derece kullanimda. kazaa yi kapatiyorum icqu kapatiyorum hersey kapali halen 190000 civari memory kullanimda. Windows 2000 pro kullaniyorum. Task managerindan kapatamiyorum istedigim seyleri. acaba boyle memoryi kullanan her turlu zimbirtiyi bana gostericek program falan varmidir? caresi bulunurmu? [adware ile scan yaptim spyware falanda yok][hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 norton un bu ise yarayan tool lari vardi fakat neyin ne kadar memory yedigini gostercem diye hepsinin toplamindan daha fazla memory yiyip pekde duzgun sonuclar elde edemiyordu...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 memturbo[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Task Managerın Procecesses kisminda kim hangi prog ne kadar bellek kullanıyor ne kadar cpu kullanıyor görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar