PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hım.. bencede haklı 1 topic. bu networkun ya datacanteri saglam degıl ezık adamları koymuslar yada bu oyundan turklerı bıktırmaya calısıyorlar:) anladıgım kadarı ıle baya 1 turk ark oyunu bıraktı benım gıbı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: LeoNSeA, 23 Kasım 2005 13:29 tarihinde demiş ki: said: GodBlessU, 23 Kasım 2005 13:27 tarihinde demiş ki: ne yani ben 3 gün önce +8 mirage dagger ve +7 shard aldım ve kekuri ring aldım hepsi silincek ve parası geri gelmicekmi!!!!!!!!!!!!! aynen oyle :P bana oldugu gıbı dun aksam ustumde 15 mılyarlık en az ıtem vardı sımdı 4 mılyarlık kaldı ve param 0 hçç bişeim silinmemiş valla aynen duruo hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alone_dark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya GençLer Bana Satılık Warrior Lazım LeveL 60+ üzeri oLan varsa Satsın [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar