SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kurufasülye yemiş osuruk kokusu istiyorum =)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Olmaz bence öyle şey. Saçma geliyo bana ya bi kokusu eksikti.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oyunlara patch ile eklensin süper olur.Ceset ,kan,ölüm kokusu.Koku virüsü çok iyi olur.Açıyorsunuz bilgisayarı halis mulis çöp kokuyor.
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Çok güzel bir buluş. Ama oyunlara uygulanılası bir şey değil. Düşünsenize Resident Evil oynarken etrafın ceset koktuğunu... Kimse istemez herhalde boyle bişe :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 -ahmet oda niye b.k kokuyo.. -ya sorma virüs girmiş makineye, b.k koutuyo.. nortonu update ediyorum şimdi.. 1 saate çözerim heralde.. sen şu camları aç cnm..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 23 Kasım 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce de "ismell" diye bişey çıkacağı haberi verilmişti yine koku yayan aparat diye.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sülüman olm senin msn kokuyo ya? sorma abi format atmam lazım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 daha nediyim millet işssizlikten daha yapcak bişi bulamamıs[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
Öne çıkan mesajlar