pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 S.a Şimdi Bana arama vs.. diecekSiniz Yaptım Arama Ama istediğim Tam bir biLgi yok şimdi üye oLcam ama bir kaç seçenek var -Personal Account Ideal for online shopping. Send and receive payments through PayPal's secure network. Personal accounts cannot accept debit or credit card payments. Learn more - Premier Account Perfect for buying and selling on eBay or merchant websites. Accept all payment types for low fees. Do business under your own name.Learn more - Business Account The right choice for your online business. Accept all payment types for low fees. Do business under a company or group name. Learn more BöLe Seçenek GeLdi BunLarın anLamLarını SöLeyebiLecek var mı ? ona göre üye oLcam[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Go -> http://www.knightonlineworld.com/languages/ke_paypal.asp[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tşk. ettim. bide Benim mailim Aktive değiLdi o şekiLde yaptım MaiLe giriş yaparken anLadım aktive oLmadığını MaiL geLmemiş NasıL Yapacaz Ne yapmamız gerek ? mynet yazdım ondan sebep mi yoLLamadı Acaba? [signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] [Bu mesaj pckopat tarafından 23 Kasım 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
taranta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kredi kartının aylık hesap hesap ekstresinde 2$ gibi bi rakam, karsısındada 4 haneli bir kod numarası goreceksin.Paypal hesabına baglı kredi kartını kullanabilmek için bu kodu girmen gerekiyor yani hesap ekstren eline ulasana kadar bekleyeceksin.
Öne çıkan mesajlar