Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bunalrda ne yaw?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya ben giremedim daha dc hatası veriyo :S düşüremiyo oyundan charı[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nerde gordun onnarı ?[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oyuna girerken gördüm a1 e girdim ama ares 4 ve beramus 4 var:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben niye giremiyorum yaaa[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Baskası olsa HADDi len derdim ama. Inanalım sana. yorungeden cıkmadıysan tabe :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya cypher 1 ve 2 var sadece ne yazam girsem too many users are logged in dio arese 4 açmislar oha yani cypher 3 istiyoruzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 cypher a da 3. üsü eklenmiş =)))))) süper yaufh[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 cyper 3 xigenon 3 diez 3 ares 4 beramus 4 :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Poli icinde bulundugun clandan 2 kişi beni scamledi dikkt et saglam ayakkabı deil o clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Login server hala down diyo bende :S Bende bi acaiplik mi var? :(:([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sen dıyemıyorsan ben dıyeyım bak ..... HADİ LENNNNNNNNNNN ARES 4 MUS bir sen girdin gordun galiba[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arese beramusa 4. server ları eklayene kadar dieze 3. server ı ekleselermiş.hergün öğlen saatlerinde diez1 iptal millet diez2 ye hücum ve too many users hatası bayıldım aynı şeyleri yaşamaktan yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ares 4 asdasdad süper oldu bu ya iki gün önce bi konuda lafi gecti dediydim:D[signature][hline]PiCaLLo_TR, 23 Kasım 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bana Clanini söyle,Sana Kim Oldugunu Söylim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pardon ya bakmadan yazmısım dieze 3. server eklenmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ole ole ole ole lag azaldı lag azıldı bakın bundan sonra ant laşma yapam ares1 we ares2 delos humanların ares3 ares4 bizim olsun ok?[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 C3 te bossları ellemeyin ben kesecem :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ewt ares4 war..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: _catastrope_, 23 Kasım 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Login server hala down diyo bende :S Bende bi acaiplik mi var? :(:( bendeki hata da bööle (10061) press alt+F4 to log on[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya yok ole bır sey atıyorlar allah allah ınanmayın hemen[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya çok farklı şeyler var şuan charımda bakın inventory de scrollarda her packten dün gece arenada hackersinle kapışırken her birinden 1 tane kalmıştı şuan hepsinden 15 er tane var.. spell of thorn ve spell of impactim silinmiş yerine spell of fire blast koymuşlar ..bunlar şakamı? ha charıma biri girdi aldı dicem kullanılmış scrollar ı alıp tam pack koymazz..impact ve thorn çalıp fire blast bırakmazz..diger saçma bişey charım dün gece bıraktıım yerden oynamamış :S[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: noface, 23 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki: ya yok ole bır sey atıyorlar allah allah ınanmayın hemen hayır gercekten var ares 4 beramus 4 cypher 3 dies 3 ve xig 3[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x diom ) Np : çok :D Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 5-5 isteriz 5-5 isteriz 5-5isteriz[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DaggerPhobia, 23 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki: C3 te bossları ellemeyin ben kesecem :D çok bişi istemiom sadece hyde ile antares i bana bırak yeter :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bendede at var sıyah bir nightmare vermişler bana onunla gezıyorum allah allah[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar