tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben şifremi sitede Login olurken yazdım girdi ama oyuna girmeye çalıştığımda girmiyor neden açaba hem şifreler ne zaman değiştiricez bilin varmı????* yardım
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 11 karakterden fazlamı şifren?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Türkce karakter var mi ? ID yada Password de ?¿
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 türkçe karakter var password te ne yapmalıyım
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eger o oyunda girmeyen accountu yenı actıysan 2-3 gun oyle oluyor ama eskı account ise bilemem...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 başka bi acc açıp gm ile konuş pre üyelik varsa kredi kartının son 4 rakamıyla birlikte customer a mail at. yoksa başka bi char açıp oyunda herhangi bir gm le konuş. oda olmadı şifre değiştirme aktif olana kadar bekliceksin başka çare varmı i don't know :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Öne çıkan mesajlar