zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 "acımasız, bencil, hain insan davranışı gibi görünür uzaklardan bir yerlerden. ancak gerçektir ve eğer gerçek üzücü ise ta en başlarda bir yerlerde üzülmek kimi bünyeler için her zaman tercih edilesidir. zaman içinde; her anlamda var olduğunu sandıklarının aslında hiç var olmadıklarını anladığında ya da sandığın gibi değil de sırf üzmemek adına kılık değiştirerek sadece ve sadece herhangi bir yerlerde, herhangi bir nedenle ve herhangi bir zaman diliminde salındıklarını anladığında duyulacak üzüntü üstesinden gelinmesi çok daha zor olan bir türdür. insanları üzmekten çekinen insanların hayatları, çevreleri, ruhları ve yürekleri her zaman ne değer ifade ettikleri kendilerince de çok net olarak bilinmeyen, zaman zaman anlam kazanan, zaman zaman yerini diğerlerine bırakan, her şekilde yedekte bulunan, gerektiğinde, ihtiyaç duyulduğunda, şartlar, o an onu gerektirdiğinde alıp kullanılan bir çok bünye ile doludur. oysa ki; gerçek acımasızlık, gerçek, hainlik, gerçek bencillik ; sırf üzmemek adına, adı ne olursa olsun, gerçekdışı bir ilişkiyi varmış gibi sofraya sunmaktır. bırakınız ağzımız yansın, yoğurdu üfleyerek yemeyi öğrenelim bedeli ne olursa olsun..." ilgi ister insan kendisi ilgilenmeden, sevgi ister ama kendisi sevmeden, emek ister ama kendi emeği değil...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben anlamadım ne demek istediğini.. başkalarını kırmamak için şekilden şekile girmeyin. gerekiyorsa üzün karşınızdakini mi diyorsun__??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: oper, 22 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: ben anlamadım ne demek istediğini.. başkalarını kırmamak için şekilden şekile girmeyin. gerekiyorsa üzün karşınızdakini mi diyorsun__?? yol yakınken dönün diyorum, karşıdakine vicdan azabı çektirmeyin...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hatta o yola hiç girmeyelim ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: oper, 22 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: hatta o yola hiç girmeyelim ... eet sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yesin. bi de kaynar süt içmesin...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Etten ağzı yanan vejeteryan olsun.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sabrina, 22 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Etten ağzı yanan vejeteryan olsun. e o zaman ben tekerlemeyi yazayım tam olsun. a aylı ala ula amburleydi ap up b beyli bala bula bamburleydi bap bup c ceyli cala cula camburleydi cap cup ç çeyli çala çula çamburleydi çap çup d deyli dala dula damburleydi dap dup e eyli ele üle embürleydi ep üp f feyli fala fula famburleydi fap fup g geyli gala gula gamburleydi gap gup h heyli hala hula hamburleydi hap hup ı ıylı ıla ula ımburleydi ıp up i iyli ile üle imbürleydi ip üp j jeyli jala jula jamburleydi jap jup k keyli kala kula kamburleydi kap kup l leyli lala lula lamburleydi lap lup m meyli mala mula mamburleydi map mup n neyli nala nula namburleydi nap nup o oylu ola ula omburleydi op up ö öylü öle üle ömbürleydi öp üp p peyli pala pula pamburleydi pap pup r reyli rala rula ramburleydi rap rup s seyli sala sula samburleydi sap sup ş şeyli şala şula şamburleydi şap şup t teyli tala tula tamburleydi tap tup u uylu ula ula umburleydi up up ü üylü üle üle ümbürleydi üp üp v veyli vala vula vamburleydi vap vup y yeyli yala yula yamburleydi yap yup z zeyli zala zula zamburleydi zap zup[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 la bi kere de zıçmayıverin konuya ne var..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: oper, 22 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: la bi kere de zıçmayıverin konuya ne var.. Sabrina başlattı...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 of ya benim kz arkımda aynılarını dio sanki sizle anlaşmış gibi aslında mantıklıda ikimizde ayrı şehirlerdeis ama biribirimizi deli gibi sewiorz!! bu yustendir ki ikimizde kahroluorz çok acı çekiorz en sonunda pazar gunu dayanamayıp çok "çok acı çekiorz biras ara werelim ben sıkıldım yeter. Zaten bile bile başlamamız bir hataydı" didi bende anayışla karşıladım ama çok kotuyum deli gibi sewiom:( şimdi bana arkadaşım dio kafasını kırıcam onun ah bi yanımda olsaaa....[signature][hline]:)golcukte oturanlar bana ozel msj atıverin plz sizle konuscaklarmız war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Çok doğru konuşmuşsun ama bazıları ya anlamaktan yoksun ya da forum kullanmayı bilmiyor[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sabrina, 22 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Etten ağzı yanan vejeteryan olsun. Vejeteryan olunmaz, vejeteryan doğulur.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O_o konunun a.... koymussunuz[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Pü terbiyesiz ahaha Ben diyecektim o lafı, ayıp olmasın diye demedim lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar