johnconstantine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bilmem herkeste aynı problemler varmı ama login lerde cok sık char asılı kalıyor ve server da kaldıramıyacagı bi yogunluk var. Hic adını bile duymadıgım isimler czde ölümsuz hale geldiler.Nedeni belli dupeyle gelen haksız zenginleşme dun son bombayı patlattı biri ' selling dual +9 shard +9ib' allah akıl fikir versin ne diim;
YuXXeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hangi serverde bu ? Diezde mümkün değil zaten diger serverlerin cılkı çıkmış durumda bakıyorum millet açmış kosp u bırakmış char kasıyo kendiliğinden oh be gel keyfim gel.Diez de kosp lu party de bile bulunsan blok yiyiyosun 999 gün hadi gel de emek ver .
hakan_06_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wala ne deyim bizim aşşa cafede yapıodu adam oynamadığı serwer +3 pe falan yapmış adam heryerde zengin sen haklısın bu konuda :((
johnconstantine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yaw en komigide turk gm ede kafayı yedirttiler gecen gun adam pm yi kopyalamış notice geciyodu ''lvl 14 oldum abi master nezaman olcam''
AgReSSiVe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :P[signature][hline]My Name is Blindshooter / Agressive Server:Ares / Ares Level:6x / 6x Class:Rogue - El Karus Np:1xxxxx / 5xxxxx A_Few_Good_Man -------------------------------------------- aLaYıNa iSYaN öLüMüNe [ G Ö Z T E P E ] -------------------------------------------
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: johnconstantine, 23 Kasım 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Yaw en komigide turk gm ede kafayı yedirttiler gecen gun adam pm yi kopyalamış notice geciyodu ''lvl 14 oldum abi master nezaman olcam'' :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adamı deLirtir ßizimkiLer :)[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
Öne çıkan mesajlar