Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi Acc arıorum (Uo) Eu olucak ama

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

eski satılık topiğimden pasteliyorum, büyük ihtimalle ona cevap atamazsınız artık:

zaten uzun zamandır oynamıyorum, boş boş durmasın diye satmaya karar verdim. hesapla ilgili bilgiler aşağıda, ama uzun zamandır girmediğim için tam hatırlamıyorum, o yüzden yaklaşık olarak yazıcam.

hesaptaki karakterler:
- 1. nerdeyse gm tamer (europa): magery lore vs gibi skilleri de var tabi ki. eğer yokolmadıysa stable'da ww beetle ve dragon'u da olması lazım. tam emin değilim ama taming'in en az bi 85 olması lazım, ya da o civarda bişey.

- 2. nerdeyse legendary pala/archer (europa): 118 miydi neydi skilli sanırım. tam df manyağı, 4-5 artifact düşürdüm bununla diye hatırlıyorum. silah vs tam teşekküllü, hiç bir eksiği yok.

- 3. gm smith (atlantic): gereksiz bi karakter işte ama yazayım dedim.

hesaptaki malvarlığı:

eşya olarak neler var hiç hatırlamıyorum, eşyalarım bi arkadaşın evindeydi ve artık alabileceğimden emin değilim, oynar mı oynamaz mı bilmiyorum, ama asıl önemli olan; europada 20-25 milyon civarı para var. ha eşyalar yok dediğime bakmayın, login olup direk actiona akabileceğiniz, hatta sizi uzunca bi süre idare edecek eşya falan var.

atlanticte ise hiçbişey yok, karakter çırılçıplak hatta.

şimdiye kadar çıkmış bütün expansionlar alındı, uoassist enabled değil, ama uoassistten banli falan da değil, içiniz rahat olsun.

ne kadar istiyorum? valla hiç bilmiyorum, siz teklif yapın, bakarız.

sadece parasını satsam 7 x 20m = 140 dolar (şu anki fiyat 7 diye biliyorum)
her iki karakter de bol bol ps yemiş durumda, archer karakterde max stat scrollu da var zaten,

gm üstü archery kasan bilir 118 archerynin ne olduğunu, ne kadar zorl kasıldığını.

uygun silahla, uygun artifactle, (elinde olması lazım şu an) 6 vuruşta shadow wyrm avlıyordu. paladin olması sayesinde de şahane paragon avına çıkılıyor.

tamer'a bişey demiyorum zaten, bu halde bile şahane para basar. en son bıraktığımda 3-4 saatte 100k rahat yapar durumdaydı.

[Bu mesaj Zed tarafından 23 Kasım 2005 04:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıntılı karakter bilgileri:

Flare (archer paladin)
chiv 90
focs 100
heal 97,3
archery 117,7
tct 107,4
hide 91,9
anatomy 104,2

+25 stat scroll

Chameleon (karman çorman tamer)
magery 100
music 110
necro 58,5
vet 96,2
tame 83,9
peace 110
animal lore 106

+ hatırlamadığım stat scroll (bundan çok emin değilim)

toplam para: 22,6 M

en son samurai expansion'a upgrade edildi, sonra ne çıktı ne oldu bilgim yok. ben item baya var diye hatırlıyodum, ama pek yokmuş.

[Bu mesaj Zed tarafından 23 Kasım 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...