camoka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkdaşlar.. oyunda aşşada sarı bir bar var..bu bar dolunca lvl 80 olan birisi lvl81 mi oluyor yoksa master bounty hunter 4 yazan yani lvl90 mi oluyor..eğerki lvl81 olucaksam alsınlar o uzun sarı barı sarıp sarıp üztüne odursunlar.. bilgisi olan varsa ltf yardım..şu anda sadece solo ile xp kasılır bence..çünkü grp olarak lvl80 bollara 130xp veriyor ama tek başına yaptın mı 500 alıyorsun..yada başta verdikleri questler tekrar tekrar kasılıyordur..ayrıca tow almıcam şerefsizler yeni quest çıkarıcaklar yada lvl 80 kalıcam..eski questlerde çalımıyor zaten..kaldık öle :) neyse trooper öldürem bari rebel xp kazanayım
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Level 81 oluyorsun sahsen ben 3 gunde lvl 80 den lvl 90 oldum sanirim gunde 3 saat civari kastim ama solo degil mustafar da lava flea quest i ile...
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 rofl.. walla o bar dolunca 81 olcaksın malesef.. 90a kadar her lvl için yaklaşık 550-600k lazım, yani toplam 6mil gibi bi xp toplaman lazım ki 100er 100er alınmaz kafayı yersin.. eger devam ediceksen oynamaya en iyisi trials of obi wan almandır derim hem baska questler var hem de lava flea questi 53k xp verio full grupla kılay ve sınırsız yapabiliosn[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır.
camoka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 vay anasini ya..ne şerefsiz bunlar ya..peki lvl 90 olunca bh mislerin parası artıyor mu terminalden alınan? ayrıca vurulunca armour ateş edince pistolların seviyesi düşüyor mu ben bunu bi türlü anlamadım??(ltf cevap)..eğerki bişey olmuyorsa millet neden crafter olsun..yeni şeyler çıkarmaları lazım..mesela ev yapan adam neden ev yapsın kimse ev almaski herkesde dolu var zaten..yeni itemlar acil çıkmalı..crafterlık ölememesi lazım [Bu mesaj camoka tarafından 21 Kasım 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 en azından dmg ın fln artıyo.. bolece yanında 2-3 kisiyle gider krayt kesersinz onların loot unu satar daha iyi para alırsınız.. pearl pearl fln die bagırıo butn jedilar.. krayt olayı rangedler icin kolay jedilar da resmen 8 kisilik grup gerekio ayrıca decay kalktı conditionlar dusmuyor..traderların yapabilecegi en gusl sey spice yapmak. [signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. [Bu mesaj nuwanda tarafından 21 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
camoka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yani oyunda amacımız kalmadı..lvl 90 olan adam ne yapacak? ben mesela lvl80 bh'ım..allahtan eski questleri yapmamışım diyordım quest yapar zevkini çıkarırım diyordum eski questlerde çalışmıyor..bari armours olayım falan die düşündümö yok olda olmaz gerek kalmadı..ee napıcaz? sadece action mı?? oyunu neden bitirsinler ki anlamıyorum..BU sonuçta starwars..rezil bi sistem geldi ama hala burdayım..ne oynayım ki başka.1982 de ilk filmi izledim ben..çocuktum oyuncaklarını aldırdım..şimdi kendisi elimde..içinde yaşıyorum terk etmiycem..ama bana bişiler neden vermiyorlar? exp alıp o bitince ne yapıcam? varmı hiç dedikodu..forumlarda yeni questler falan diyor ama bilmiyorum artık..9 respeckim kaldı..jedi oldum hiçbir zevki yok her yer zaten jedi..ALLAH AŞKINA BİRİLERİ YARDIM ETSİN BARİ JETPACK VE BOBA FETH AMOURUM OLSUN..KİMSE KALMADI ZATEN..BARİ BENİM AMACIM BAŞKALARINA DA ZEVK VERİR...YARDIM ETMEK İSTEYEN VARSA BEKLİYORUM..AYRICA NASIL OLUCAĞINIDA BİLMİYORUM :)
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dwb nin icini hayal bile etmek istemiyorm.. o kdr pisikopat mob lar bnde onların lvl 90+ olmustur simdi.. kolay kolay yapılmaz.. ama eger full bh armor varsa respec yap sonra hic agro almadan git mandalorian armor yap kendine.. (bnim bildigim bole oldu)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır.
camoka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 siz dün bi jetpack falan kasıodunuz ne oldu? agida ile yapıodunuz..vall yaparsanız uygun bi fiyata banada satarsın demi otho [Bu mesaj camoka tarafından 21 Kasım 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: nuwanda, 21 Kasım 2005 12:10 tarihinde demiş ki: dwb nin icini hayal bile etmek istemiyorm.. o kdr pisikopat mob lar bnde onların lvl 90+ olmustur simdi.. kolay kolay yapılmaz.. ama eger full bh armor varsa respec yap sonra hic agro almadan git mandalorian armor yap kendine.. (bnim bildigim bole oldu) nası ya??!?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Empire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 abi obi expansionını almayı düşünüyom ama dailıp ile inmicek gibi. patch bile sorun oluyo. gerçi expansionın de patchleri var. expansionın kendisi kaç Mb acaba?[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken.
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 shewky abi bnim bildigim crafterlar ve entertainerlar agro almıo.. hatta entertainer respec yapmıstım mustafardaydm ölüp mop da clone oliim dedim lava bath yapmaya calıstım. ama lvl1 char lava da ölmüyor :D gittim bi kac haywana saldırdım ancal o zaman öldm. e mandalorian armor icin de sanırm (tam emin degilim bundan) crafter ların iceri girip bazı konsolumsu seyleri kullanmaları gerekio, sonucta agro almadıkları icin gule oynaya girip cıkıcak herhalde crafterlar.. yanlıssam duzeltin lutfen doorusu ooreneyim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: nuwanda, 22 Kasım 2005 12:02 tarihinde demiş ki: shewky abi bnim bildigim crafterlar ve entertainerlar agro almıo.. hatta entertainer respec yapmıstım mustafardaydm ölüp mop da clone oliim dedim lava bath yapmaya calıstım. ama lvl1 char lava da ölmüyor :D gittim bi kac haywana saldırdım ancal o zaman öldm. e mandalorian armor icin de sanırm (tam emin degilim bundan) crafter ların iceri girip bazı konsolumsu seyleri kullanmaları gerekio, sonucta agro almadıkları icin gule oynaya girip cıkıcak herhalde crafterlar.. yanlıssam duzeltin lutfen doorusu ooreneyim mando armor loot schem olarak alınıyo şansında bikaç milyonda bir :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off yaa, ii tmm sustum ben :( oorenmis oldum ez azından[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: nuwanda, 23 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki: off yaa, ii tmm sustum ben :( oorenmis oldum ez azından yok küsme ya :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Öne çıkan mesajlar