Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuyruk sokumumda ağrı var (aka döt sızlaması)

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ya 2-3 gündür kuyruk sokumum agrıyor. günde 12+ saat ofis koltugunda oturdugumdan büyük ihtimal ama kıl dönmesi olmasından korkuyorum çünkü nette arastırdıgım üzere kıl dönmesi ameliyatı ve sonrası çok kötüymüş. toktor yok mu toktor?! (anam babam toktor gerçi ama lol)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

anam babam yok ama (p.ç değilim yanlış anlaşılmasın :p başka şehirdeler), doktora gidecem birkaç gün sonra geçmezse ama canım sıkıldı bir konu açayım dedim :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 22 Kasım 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardeş deil otuz saat sandalyede oturmaktan o zamanında ultima oynarken başıma geldiydi öyle arttı ki ağrılar ortopediste gittik kuyruk sokumunun ucundaki kıkırdağın eğrilmesiyle oluomuş sandalyde otururken dik oturmaya ve kuyruk sokumuna fazla yük bindirmemeye önem ver ve bol bol esnet belini aman kütletme daha kötü olur zedelenir ztn zarar görmüş[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

ii ii uzun uzun oturma arada kalk dolaş fln geçio benim bişiim yok sacee hayatın boyunca abartı eğilirken kuyruk sokumun sızlayabilir özellikle basket anrenmanlarında kendine sakso çekme pozisyonunda sızlıodu ama öle bi pozisyona girmiceinden bi sorun olmaz sende[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

banada oldu bikere..
bikaç bilg başında cok durdum..
agrının uzerine git neresi agrıyosa
ustune oturmaya calıs
benim oyle bikaç güne geçti..
kıl dönmesi olsa simdi bunu yazamazdın
oturup merak etme =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 22 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
aquila'nın yanlışı var ama, forumdan net dötümü görebilirsiniz. webcamle stream yayın yapma php'si kodlar wastican, ben de gösteririm yane aa.

biz sana engel olmayalım=)
sen bilirsin goster
artık millet bakar
dönmüş kıllara[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

Ne göstercem lan size, allah bilir KO tayfasından birileri yallah feyzullah triplerine bile girebilir dötüme bakıp. mazallah mazallah.
kendimle çeliştim mazur görün plxs
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 22 Kasım 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

UO yüzünden götümdeki kıllar fazla kıvırcık olmuştu. Çok çektim çok en yakın zamanda bir doktora git, erken müdahale şansı varsa çok geç olmadan yaptır. En erken müdahalede yaklaşık 5-6 ay boyunca dötüne ağda yapmakla oluyor. Sadece böyle yırtarsan şanslısın. Birde dötünde barrak kadar yara açıp o yaraya her allahın günü pansuman yapıp yaralı yeride dahil her yerdeki kılları ağdayla hedeyle hödöyle almak var. İğrenç bişi, kimse yaşamasın plz[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

Kıl dönmeden önce laser denen bi olay var, en güzeli yaptırıcaksın bir daha böyle bir sorunun olmayacak. Çünkü adamlar ameliyatla arkadan girip önünden çıkıyorlar ama ettiğimin kıl kökleri genede toparlanıp tekrar çıkartıolar ettiğimin kıllarını. Tekrarlama olayı yüksek kıl dönmesinde. Ben derimki ağrınız sızınız yok ise bile ayda 1 ağda yapın bişi yapın. Gerçekten kıl döndüğü zaman eziyeti bambaşka. Ben 1 sene dönük kılla, iltihap kanla uğraştım. 1 senede pansumanla. Hayattan fln soğuyor insan. Hele yazın denize girememek hasta kızlar gibi o kötü işte.[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...