Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delucia'ya yardım - Ruhlar Takımı Serisi 1

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Yoğun bir gün geçirmişti, sabahın ilk saatleri ile başladığı büyü çalışmalrı arkasında moonglow adasındaki bir kaç arkadaşını ziyaret etmiş ve şimdide sabah hazırlıklarını geceden yapıp uymayı planlarken çalan kapının sesi ile şaşırdı.
Merdivenlerden aşağıya doğru inerken gecenin bu vaktinde kapıdaki kim olabilirdi ki diye geçirdi içinden.
Uzun zamandan beri trammel'e taşınan ada halkı nedeni ile felluca'nın bu adasındaki güney uç eskisine nazaran daha da sesizleşmişti, uzun zamandan beri katiller ve hırsızlar dışında fazla insanla karşılaşmamış olan Neverlander gecenin bu vaktinde çalan kapıya yönelirken içinden temkinli olması gerektiği kendine kendine fısıldıyordu.
Kapıya yaklaşınca durup bir kez daha dinledi, kapının arkasında bir insan'ın soluk soluğa kalmış enfes alışverişi duyulmaktaydı
Gecenin bu vakinde rahatsız edilmiş olmanın verdiği bir huzursulukla seslendi.

- Neverlander: Kim O ?
- Kapıdaki ses: Benim ben, Jean, açarmısın çabuk.

Jean-Paul gelmişti, ama Jean'ı gecenin bu saatinde buraya kadar getirecek şey neydi, ama kendiside biliyordu ki, bunları düşünmek yerine arkadaşını bir an önce içeri alıp ondan bilgi almak daha mantıklı olacaktı…
Kısa bir sürgü ve kilit açılma seslerinden sonra kapı aralandığında Jean'ın terlemiş suratı belirdi loş ışıkta..

- Geç içeri - dedi Neverlander
- Gecenin bu saatinde sen…. daha cümlesini bitiremeden anlatmaya başlamıştı bile Jean.

Geçen gün aldığım bir habere göre Delucia'ya ya yolculuk yapmak zorunda kaldım, Delucia ile Trinsic geçitlerinde yaşayan ifritlerin , Delucia şehri sakinlerinde huzur bırakmadıklarını diğer çeşitli yaratıklar ile birlikte geçitleri kullanan madencilere saldırdıkları ve durumun gitgide çekilmez bir hal aldığını öğrendim dedi Jean,
Ve delucia şehri halkının bu konuda bir şeyler yapılması için Kral'a başvurduğunu ama özellikle DOOM'da ve Ilsenhar'da yaşanan ayaklanmalar nedeni ile herhangibir askeri gücün kral tarafından buraya gönderilemeyeceğini söylediler dedi konuşmasına devam ederken Jean.
Aklıma bizler geldi diyerek de ekledi.

Kısa bir sesizlik sonunda iki arkadaş ne yapılması gerektiğini kısa sürede anlamışlardı, en kısa sürede Moonglow'da birlik toplanılıp, Delucia'yaya yardıma gidilecekti…

Neverlander geceyi burada dinlemebilmesi ve sabah ilk iş 'Ruhlar Takimi'ni toplamak için başlayacakları uzun yolculukta güç kazanabilmesi için Jean'a dinlemesini salık verdi…

Sabah ilk iş tüm ruhlar toplanacaktı….karar alındı…

----------------------------------------------

Cumartesi gecesi aksiyonları serisi,

Amaç: Delucia'daki ifrit mağrasının basılması ve olabildiğince çok ifrit kesilerek, delucia şehri sakinlerinin huzura kavuşturlması
Ek kazanç: İfritlerden çıkacak Deamon Bone Armorlar ile bir full set tamamlanıp satış değerinin ve diğer yaratıklardan çıkacak paranın katılanlara paylaştırılması

Tarih : Standart aktivite zamanı olan C.tesi gecesini Pazar'a bağlayan sabah (09/08/2003)
Toplanma yeri: Moonglow - Trammel Facet, OSI/Atlantic
Toplanma saati: 00:45
Gidilecek yer: Delucia Passage
Gidilecek alan durumu: Lava lizard, lava snake, hell cat, fire elemanthal, phoneix, efreet, gibi yaratıklar yaşamaktadır.

Not: Ruhlar takımı kavramı bundan sonra bu organizasyona katılacak herkesin genel adı niteliği taşımasını öneriyorum nasıl olsa her aktivitede ölüyoruz durmadan çoğu zaman hikayelerde hep ruh resimlerimiz yer alıyor, ne derisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm..evet burada da yazmışlar nitekim ama,Bkz.Phoneix
yine de biz Türküz bir kuştan korktuk geri kaçtık mı dedirteceğiz, hem ne olur sonra Delucia sakinlerinin hali.
Ben yine de deniyelim derim, hem Gunn gelecek nasılsa o kuş onu tanır bizede değil ona saldırır.
Hazır yeri gelmişken bolca cold hasar verecek silahlar ve büyüler ile bolca fire resist verecek zırh ve itemlar taşımak mantıklı gibime geliyor,
yine de Gunn ve Mono'nun değerli tecrüblerininde paylaşılmasıı isterim bu alanda.

Kumadam of Moonglow
OSI/Atlantic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PUMA, 07 August 2003 22:58 tarihinde demiş ki:
ahha ahh geçen sene az bağırmadım event olsun champ hunt olsun toplanıp atraksiyon yapalım diye...şimdi oluyo bu eventler ama bu seferde benim acc kapalı ve açtıramıyorum :( ahh osi ah ulan ne olurdu maestro kart kabul etsen...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Geçen sene de vardı aktivitelerimiz ki,
mesela örnek olarak, wedding day tournament
şeklinde yada,
Kurtarma harekatı
şeklinde.

Aktiviteler hiç bitmedi yada kesilmedi, sadece bazı zamanlarda yavaşladı bazı zamanlarda hızlandı hepsi o kadar.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiden herkese günaydın,
Bu gece Jean-Paul ile bir ön gezi yaptık aksiyon yerimize, Gelelim izlenimlere;
* girdiğimiz yerden kesinlikle phoneix ile karşılaşmıyoruz, direkt ifritlere dalabiliyoruz, (iyi haber)
* Jean-Paul'un elinde ki cold damage veren katana ile rahat birebir de bile ifrit alabildi ki, special atak kullanmadı bile
* İki defa öldük (herşeye rağmen Türküz yaaa....)
* Mindblast 42-46 damage verdi (not etmek lazım bir cold büyüsü nedir diye.... bilenler psot'a eklesin lütfen)
* "X-Heal" ile iki warrior bile rahat kesebilir.
* Loot fazla değil yaratık başına 250-280 gp çıkıyor ama eğer üzerinizde luck'lı itemlar varsa başka şeyler bulma şansınızda var (mesela biz %90 posion damage veren bir Axe bulduk)
* İki saatlik bir süre içinde sürekli hasatımız akabinde bir ader Deamon bone çıktı (sanırım tüm gece sürecek bir avda set tamamlayabiliriz)
* Tahmini bir hesaplama yaparsak, 1 saatte 10-15K arası bir para çıkarabiliriz,
* Alan çok dar, ve izometrik görünümde yanılmalar olabiliyor çok yakından bile görünseinz arkadaşınızı healleyemebiliyorsunuz, bkz. iki defa öldük maddesi
* Kısaca güzel di bence..

Herkese iyi sabahlar

Kumadam of Moonglow
OSI/Atlantic
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

[Bu mesaj Kumadam tarafından 08 August 2003 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 07 August 2003 14:09 tarihinde demiş ki:
Hmm..evet burada da yazmışlar nitekim ama,Bkz.Phoneix
ahah yorumlar süper :
"SOme buds of mine inlcuding myself went down to fight some efreets now we heard stories about the efreet back in the delucia dungeon so we walked back there with 2 ww's and nightmare witha friends drag too.. (Note: this is when u could have a few ww's) We also had a few vets with us..) The phoenix wiped out a few master ww's even with the people vetting it then the dragon the all the iders jumping u while trying to take on a pplayers so all of us are pretty much dead to watch the phoenix wipe out our nightmare and our last dragon.. Not only is the phoenix tough but its surroundings can suck too with the dread spider spawner by the phoenix.. [hline]DürümMaster: Return of the Adana
Total Casualties: 4

[Bu mesaj arcane tarafından 08 August 2003 08:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de taze paladin charımla size katılıcam bu kez, ölmemeye özen göstericem, siz de sürekli beni res'lemekten kurtulmuş olursunuz böylelikle :)
hazırlıklara başladım bile, kaç haftadır içimde kaldı zaten, gece görüşmek üzere arkadaşlar :-)[hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Tamer,
Cepten sana ulaştıktan sonra mesajımı ilettiğin için, öncelikle herkesten çok ama çok özür dilerim malesef ailecek davetlisi olduğumuz düğünden ancak şimdi eve geri dönebilmiş durumdayım, benim tahminim daha erken dönmekti ama olamadı.
İş yerindeki arkadaşım Tamer'e cepten ulaşıp size bilgi aktarmasını rica ettim ki kendiside beni kırmadı ve size bu bilgiyi aktardı.
Yeniden katılmayı düşünen herkesten çok özür dilerim bir plansızlık gerçekleşti en kısa süre bunun telafisi için çalışacağım.
Herkese iyi sabahlar.

Kumadam of Moonglow
OSI/Atlantic[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...