Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hepiniz ses verebilirmisinizler[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bir tane bile yokmu[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 arkadaşım var orda? bilg müh okuo paralı.. hemide hatun,istersen tavlama olayına gir ..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1 tane buldun , ne buyurmuştun ? :) ses veriyorum LLLLllllllaaaaaa[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende varım grafik tasarım öğrencisiyim.....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 buyrun benim.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 henüz degil gelicem :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben de geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Coming soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bizim bi motor ark orayı kazandı hayırlı olsun size[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 elimizde yeterince var sagol.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 endüstri tasarımım ben[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: uraz, 06 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bende varım grafik tasarım öğrencisiyim..... ben de endüstriyel tasarım aynı fakültedeyiz[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Angelotti, 19 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: said: uraz, 06 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bende varım grafik tasarım öğrencisiyim..... aynı fakültedeyiz [signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yeditepede Hazırlık okuyacağım bu sene[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 birileri beni bulsun[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 benim hiç okadar param olmadı ki[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 buyrun mimarlıkta çayımızı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bilg muh master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abe bişi sorcam. şu iddaalrın aslı war mı? [spo1=garip iddaalar !]bugünkü olayla sınırları zorlamış akıllara zarar vermiş üniversitedir. bugünkü olaya geçmeden önce hikayenin tamamını anlatmakta yarar görüyorum. bu öğretim döneminde yeditepe ilk 5000 bursluları hiç haber verilmeden okulun içindeki 2 kişilik yurttan aniden 6 kişilik acıbademdeki yurtlara postaladı. bunun üzerine ilk 5000liler olarak okulun gerekli mercilerine başvurduk. aldığımız yanıt kısaca şuydu: "çok özür dileriz. yeni yurt yapılıyordu mütahit zamanında bitiremedi yurt biter bitmez oraya tanışacaksanız. yani en geç 8 ekimde size söz verdiğimiz yurtlara yerleşeceksiniz. biraz dişinizi sıkın." bizde tamam dedik çünkü okulun rektöründen yurt müdürüne kadar herkesin sözünü almıştık. yurt iki blok halinde yapılıyordu ve soldaki blok nerdeyse bitmişti. bizde 8 ekimde soldaki bloğa geçmeye kesin gözüyle bakıyorduk. ama dün 8 ekimde oraya başkalarının geçireleceğini öğrendik. bunun üzerine yurtta hemen toplantı yaptık. saatlerce süren hararetli tartışmaların ardından yurttaki herkesin sabah rektörlüğe dilekçe vermesini kararlaştırdık. böylece ilk 5000lerin birlikte olduğuna dair yönetime mesaj verecektik. sabah okula gittik dilekçeleri vermeye başladık 100-150 dilekçe rektörün sekreterinin önünde yığılınca yönetimde belli bir panik oldu. saat 11.30 civarında rektör ordaki 5 kişiyi odasına çağırdı. bizimkiler rektörü ikna etmeyi başardı, zaten rektör bize 8 ekimde yurda yerleştirilceğimize dair daha önce söz vermişti. tam o sırada dalan odaya daldı(dalmaz olaydı). ilk önce konuyu dağıtma girişimde bulundu ama rektör konuyu yeniden açtı(açmaz olaydı) ve şu muhteşem sözlerini söyledi: “ siz öss kazandınız ilk 5000diniz ama okula geldiniz benim için artık ilk 5000liğiniz bitmiştir. o size verilen rektör tarafından imzalı kağıtların da hiçbir değeri yoktur. kendiniz bişey zannetmeyim. o biten yurda kız öğrenciler yerleştirelecektir. ben olaya sadece kız erkek diye bakıyorum ve kız öğrencileri açıkta bırakmayacam(kız öğrencilerle şu anda zaten aynı şartlarla kalıyoruz, biz açıkta değil miyiz yani?). eğer daha da olayı zorlarsanız hayatta diğer yurda geçemezsiniz. biraz şovalye olun “ bunu söyledikten hemen sonra odayı terketti. rektör kurmayları ve biz başbaşa kaldık. rektör de bunun üzerine bizi kesinlikle bayramda sonra diğer yurda alacağını eğer sözünde durmazsa istifa edeceğini söyledi. size tek söyleyeceğim bu okula gelecekseniz iki kere düşünün, eğer burslu gelecekseniz hiç düşünmeyen o puanla başka 100 tane üniversite yazabilirsiniz. aklını seven bu okuldan uzak durur.[/spo][signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 doğrudur. çok şehrafsizdir okulumuz[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 madorca da sizin okulda not: pazartesi sizin okula gelecem caddeden geçen servise direk binsem ne kadar para veirrim naparım _?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tikicanlar sizi:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 20 bin kisilik bir okuldaki herkese tikican diyen yukardaki **** gecerek konusmama baslamak istiyorum Dalan denen adam kraldir. Ne derse o olur. Yurt olayida dogrudur. Cunku dalan dedimi olay biter. Rektore gelince zaten kisiliksiz herifin biri. Bir rektor 4 senedir odasina bir kere oturmaz mi ya? Odanin kapisinda koskoca rektor yaziyor ama o odada kim oturuyor? DALAN [Bu mesaj matama tarafından 08 Kasım 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar