semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Belki daha önce bu konuyla ilgili topic acılmıstır ama ben yinede sorıyım sifrelerimizi nasıl degistiricez veya ne zaman aktif olucak?[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
Nemesiss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 premium,gold üyeler şu anlık deiştirebiliyor die biliyorum
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Başka senaryosu olan varmı ? Siz ne kadar seviyorsunuz senaryo yazmayı ya[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VW__, 23 Kasım 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Başka senaryosu olan varmı ? Siz ne kadar seviyorsunuz senaryo yazmayı ya Benmi?[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: semihgunes, 23 Kasım 2005 10:33 tarihinde demiş ki: Belki daha önce bu konuyla ilgili topic acılmıstır ama ben yinede sorıyım sifrelerimizi nasıl degistiricez veya ne zaman aktif olucak? Yokmu tam olarak bi bilgisi olan ???[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Galiba evet[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kesin olmamakla beraber ; Bu hafta içinde yeni serverin gelmesiyle sitede yenliklerde olcakdı server status vsvsn sifre deişimide aktif olcak die duydum onun dısında suan bile premium üyeler mail yoluyla cc sinin son 4 rakamını ve bazı bilgileri vererek yeni sifre edinebiliolar..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: CursetH, 23 Kasım 2005 11:00 tarihinde demiş ki: Kesin olmamakla beraber ; Bu hafta içinde yeni serverin gelmesiyle sitede yenliklerde olcakdı server status vsvsn sifre deişimide aktif olcak die duydum onun dısında suan bile premium üyeler mail yoluyla cc sinin son 4 rakamını ve bazı bilgileri vererek yeni sifre edinebiliolar.. Anladım saol insallah su yeni serverle gelen patch ise yarar[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yeni char alıcam ama su sifre yüzünden birtürlü alamadım[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşin daha aktif degil şifre degiştirme şifre degiştirmi işlemi daha buvenilir hale gelene kadar boyle devam edecez[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Haklısın galiba[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
bedocan3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla arkadaşlar bundan 1 ay öncesine kadar şifre değiştirmek istemiştim uygun olmayan karakterler kullandığım için ne yeni şifrem nede eski şifrem çalışmadı..diğer charla devam ettim oyuna bir gün tak etti knight sitesine girdim pasword den sorumlu kişiye e mail attım iki gün sonra e mail geldi bana account e mail adresimi ve gizli sorumu sordu cevapladım 2 gün sonra bana yeni bir şifre verdiler şuan account çalışıyor..illaki acilenm değiştirmeniz gerekiyorsa bu yolu izleyin bence..
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Saol bi denerim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar