Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CS 1.6 NS serverları hilebazlık

terminator

Öne çıkan mesajlar

oynayacağın serverleri bilmen gerekiyor, vac bi kaç şeyi engelleyemiyor, fakat sürekli adminin olduğu bi serverde oynamanı tavsiye ederim clan waspın ve onc(bizim) clan serveri örnekler içindedir, kalitesiz yerlerde oynaman bunlara yol açar. Steam her zaman iyidir fakat.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

bence cs nin öldügü falan yok , hatta gittikce turkiyede cs kaliteleşiyor ( bkz . sogn invite , open league ) , minicup lar .v.b , birkac kendini bilmez oyuncular , hile kullanarak kendilerini tatmin etme amacli , anlamsiz ve amacsizca , davranişlarda bulunuyorlar , zaten bu gibi kişilere cesitli organizasyonlarda yer verilmedigi icin öldürdükleri tek şey , net public game dir , isterizki turkiyede public game de (cs ) de bu kalite yakalansin , zaten bir cok kaliteli cs portali bunun icin ugraşiyor , ama kesin ve net bir cozum olmadigi icin herkes sıkıntı cekiyor , tek istegimiz en azindan şimdi bile olmasa belki , ilerde boyle bir sıkıntı yaşama geregi gormemek olur , suan bircok kişinin elinden bunu duzeltmek icin pek birsey gelmez ( mevcut olup ta bi işe yaramayan anti cheat sistemlerinden dolayi ) , neler olacagini zaman gosterir.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions |
Sosyal ağlarda paylaş

cs de aim anlamak eğer auto aim kullanmıyosa zordur.. wall hack i anlamak içinde izleyende de wall hack olacak.. ancak öyle.. adamlar yeni yamalar çıkarıyor anti cheat muhabbetine ertesi gün yeni hile çıkıyor..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
anTiKoM

[Bu mesaj moriQ tarafından 21 Kasım 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki source'a hile bulamayacaklar. Evet CS öldü. Hilenin önüne geçmeleri imkansız bu yüzden oyunlar artık zevksiz. Sadece landan oynanırsa zevkli oluyor artık arakadaslar arasında. Ya da çok iyi bir server olması lazım ki hile yapanı anlayacak da anında banlayacak da...[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Hile bakımından Source demedim, artık WCG, CPL, ACON gibi büyük turnuvalarda CS:S kullanılıyor. Ayrıca görsel bakımından günümüzdeki oyunlarla yarışır hale geldi, 99 yapımı HL motoru çoktan ölmüştü zaten. OSN gibi serverlara Steam kullanamayan giremediği için ve bir sürü olgun+online admin olduğu için zevkli oynanabiliyor CS:S.

Eski versiyonların dandik ve non-steam ile girilen serverları için ayrı şeyleri söylemek zor.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 23 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Eski versiyonların dandik ve non-steam ile girilen serverları için ayrı şeyleri söylemek zor.

Bunu kastettim ben de zaten. Anette oynadıgımda gördüğüm içler acısı durumu belirttim de bi arkadas zıplamış cs'yi ne kadar biliyosun diye ona sinirlendim. Olgun+online adminin olması güzel işte böyle yerlerde ancak oynanabilir durumda CS. Onun dışında ölü bir oyun artık senin de dediğin gibi Source öncesi versiyonlar öldü.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...