terminator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Artık milelt cılkını cıkardı bu işin, CD , VAC da engelleyemiyor sızce ne yapılmalı. sadece Admın gırınce adam korkudan cıkıyor rezalet bir durum[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oynayacağın serverleri bilmen gerekiyor, vac bi kaç şeyi engelleyemiyor, fakat sürekli adminin olduğu bi serverde oynamanı tavsiye ederim clan waspın ve onc(bizim) clan serveri örnekler içindedir, kalitesiz yerlerde oynaman bunlara yol açar. Steam her zaman iyidir fakat.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ne yazık ki cs öldü bu hile olayı yüzünden.en güzeli oynamamak.hiç sinirin de bozulmuyo.başka oyunları deneyin bence.yok ben oynamadan duramam diyorsan da arkadaşın dediği gibi oyunda sürekli admin bulunduran bir serverda oynayacaksın.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya oldu diye bırakırsak gercekten biter bu oyun.[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bence cs nin öldügü falan yok , hatta gittikce turkiyede cs kaliteleşiyor ( bkz . sogn invite , open league ) , minicup lar .v.b , birkac kendini bilmez oyuncular , hile kullanarak kendilerini tatmin etme amacli , anlamsiz ve amacsizca , davranişlarda bulunuyorlar , zaten bu gibi kişilere cesitli organizasyonlarda yer verilmedigi icin öldürdükleri tek şey , net public game dir , isterizki turkiyede public game de (cs ) de bu kalite yakalansin , zaten bir cok kaliteli cs portali bunun icin ugraşiyor , ama kesin ve net bir cozum olmadigi icin herkes sıkıntı cekiyor , tek istegimiz en azindan şimdi bile olmasa belki , ilerde boyle bir sıkıntı yaşama geregi gormemek olur , suan bircok kişinin elinden bunu duzeltmek icin pek birsey gelmez ( mevcut olup ta bi işe yaramayan anti cheat sistemlerinden dolayi ) , neler olacagini zaman gosterir.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 +1 bşi sormak ıstıyorum clan maclarında diyelimki server karsı tarafın ve admın onlar. ben o oyuncuların wall,etc (hile) acmadıklarını nerden anlıyabılırım ?[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 admin sen olsanda anlayamazsınki, mutlaka ortak bi hakem olmalı 2 taraftanda. zaten aimden veya walldan bariz anlarsın kullandıklarını bi noktada.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kaliteli serverlarda duzenlenen mac organizasyonlarinda , hltw denen bir teknoloji mevcut , hltw demosunu iyice izleyerek anlayabilirsin.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kım urasacakkı adam zaten 1-2 saat oynamaya gırıyor (genelde) Ben Urasırım ama[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Ya Olduğun Gibi Gorun Ya Da GoründuĞun Gibi Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cs de aim anlamak eğer auto aim kullanmıyosa zordur.. wall hack i anlamak içinde izleyende de wall hack olacak.. ancak öyle.. adamlar yeni yamalar çıkarıyor anti cheat muhabbetine ertesi gün yeni hile çıkıyor..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM [Bu mesaj moriQ tarafından 21 Kasım 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 UO nasıl bittiyse CS de bitmiş ya. Yazık oluyo gerçekten. Anet'in 1.5 serverlarına girdim cdhack kullanmayan 1 tane bile adam yok. Sanırım tek çözümü landan oynamak artık fps oyunlarını.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 anet diyorsun , ve cs olmüş diyorsun , ne kadar oynadin , kac tane portal biliyorsunda , cs öldü diye yargıda bulunuyorsun , bir anlam veremedim :)[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 CS ölmedi de, Source öncesi versiyonlar öldü.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Source de hilenin daha kolay olduğunu söylemişti bi hilebaz[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM [Bu mesaj moriQ tarafından 22 Kasım 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sanki source'a hile bulamayacaklar. Evet CS öldü. Hilenin önüne geçmeleri imkansız bu yüzden oyunlar artık zevksiz. Sadece landan oynanırsa zevkli oluyor artık arakadaslar arasında. Ya da çok iyi bir server olması lazım ki hile yapanı anlayacak da anında banlayacak da...[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hile bakımından Source demedim, artık WCG, CPL, ACON gibi büyük turnuvalarda CS:S kullanılıyor. Ayrıca görsel bakımından günümüzdeki oyunlarla yarışır hale geldi, 99 yapımı HL motoru çoktan ölmüştü zaten. OSN gibi serverlara Steam kullanamayan giremediği için ve bir sürü olgun+online admin olduğu için zevkli oynanabiliyor CS:S. Eski versiyonların dandik ve non-steam ile girilen serverları için ayrı şeyleri söylemek zor.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Esasında öyle ama ben Source a alışamadım. Hala 1,6 oynuyorum.. Source sanki yavaş bi oyunmuş gibi..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Silphatos, 23 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Eski versiyonların dandik ve non-steam ile girilen serverları için ayrı şeyleri söylemek zor. Bunu kastettim ben de zaten. Anette oynadıgımda gördüğüm içler acısı durumu belirttim de bi arkadas zıplamış cs'yi ne kadar biliyosun diye ona sinirlendim. Olgun+online adminin olması güzel işte böyle yerlerde ancak oynanabilir durumda CS. Onun dışında ölü bir oyun artık senin de dediğin gibi Source öncesi versiyonlar öldü.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar