alper9876 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beyler Lutfen bana su 50 gorevi guard yerlerini ve nasıl cevap verilmesi sorulan soruları soleyin Lutfen arkadasLAr cyhper da item verilir isterLerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sitelerde tarat bulursun bide charı ver ben söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect_effect Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aahauhauh millet can derdinde :D sen ne derdindesin yahu oyuna giremedim itemlerim gittimi gitmedimi diye içim içimi yiyo sen 50görevi diyon yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 siteyi biraz gezsen.. mesela 5. yada 6. sayfaya bi goz atsan...[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 TIK PLSSSS[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar